Фан Клуб: Партизан

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
само едно ке напишам на кое ниво дојде фудбалот на балканот..
едно време кога се игра Звезда-Партизан,Динамо-Хајдук па и овде да се додадат и ОФК Вардар ....
па тие бие натпревари за паметање..
ке одиш и кога ке се вратиш дома срцето ке ти биде полно..
немаши ни хулигани ни политичари ни војни..
лугето доагаа на стадионите гледаа Фудбал(со големо Ф)
се смееја на губитниците ги буцкаа но никогаш не се доагаше до тензија на тоа ниво за тепачли..
сега пушкам звезда-партизан 20,000 едвај неможат Маракана и ЈНА да ги наполнат ..

нема веке квалитет нема јака лига нема ништо се е исполитизирано едни за кралот други Македонија е Грција..
за се се зборува освен за фудбал..ке одат Делии-Гробари ке се испотепат и за тоа се зборува ..
зборуваат како воопшто фудбал да не си игралл
еее драги мои пријатели нема веке играчи како бобек, савичевич, шурјак, џаич, просинечки,рингов/.......
нема квалитет неема лига нема салам репрезентација нема кохезија ..толку од мене

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
,,Ко може зауставити звезду " хахахахаха Наша трибина пуна дима и опет кречу сузе циганима :) :) Браво момци ! <3

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
не знам дали е само до мене, ама ми се причини дека, Партизан и само со одбрана и средина да играше, пак ќе победеше :). Со такви ривали кои само се пуваат дека се многу јаки и не знам што, не е потребно ни да тргнеш во напад и да напнуваш. Сами ќе ти ја дадат топката, се ќе ти средат, ти само да ја шутнеш...милина...Фантастично си изиграа скоро сите. И новиве деца, во сред сезона шо ги убацуваат се многу добри, шо значи дека иднината си се обезбедува лека полека...Тоа значи дека порано Босна ќе влезе во ЕУ, отколку циганиве да го тепаат Партизан! :)))

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Не заборавајте дека на овој натпревар од страна на Гробари и нивните 'браќа' беше извадена парола MACEDONIA IS GREEK , па вие пак дркајте на Партизан ........
На кој да му кажиш?
Остај ги , то е проста раја.
Заслужена победа на Партизан . позз

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
едно време кога се игра Звезда-Партизан,Динамо-Хајдук па и овде да се додадат и ОФК Вардар ....

се смееја на губитниците ги буцкаа но никогаш не се доагаше до тензија на тоа ниво за тепачли..
сега пушкам звезда-партизан 20,000 едвај неможат Маракана и ЈНА да ги наполнат ..

нема веке квалитет нема јака лига нема ништо се е исполитизирано едни за кралот други Македонија е Грција..
за се се зборува освен за фудбал..ке одат Делии-Гробари ке се испотепат и за тоа се зборува ..
еее драги мои пријатели нема веке играчи како бобек, савичевич, шурјак, џаич, просинечки,рингов/.......
нема квалитет неема лига нема салам репрезентација нема кохезија ..толку од мене
Да тоа беше одамна кој имаше ти цели 10 године а може и помалу и многу се разбираше од фудбал

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556

Дечко коа не си информиран не тропај,како може да го напунат стадионот кога беа доделени само 20 000 билети заради поголема безбедност!! За ова дерби имаше голем интерес а картите се продадоа за неполни 24 часа! Дуелите помеѓу Звезда и Партизан секогаш биле интресни ,ова е едно од најголемите дерби во Европа највеќе заради навивачите(Гробари и Делије) И честито победа на Партизан,си ја играв 2 ка во кладилница!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Имаа надеж и пишуваа сеа ги нема никаде многу тажно :(

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
@kire
dobro za toa ne znaev ama so toj post sakav da kazam deka togasniot fudbal i denesniot nemaat nisto isto..
znaci rekap na cel toj post vo edna recenica,,porano igraci od svetski kalibar se tepaa za da igrat vo zvezda i partizan ama nemozeja zatoa sto imase KVALITET i ne bbea potrebni,,..i ajde ti odgovorimi dali ova derbi na tebe ti bese interesno na FUDBALSKI PLAN(ubavina na igra,pasovi,driblinzi,golovi)..a?????? ova za bezbednosta stvarno ne go znaev ama toj post bese namenet za niskoto nivo na fudbal sto go igraat
zvezda,partizan,ofk,dinamo,hajduk///...i za pozocojata vo koja se naogaat Srpskoto,Makedonski,Hrvatskoto prvenstvo..

nesto mi zaebava fontot za toa ne e na kirilica..:(

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
@kire
dobro za toa ne znaev ama so toj post sakav da kazam deka togasniot fudbal i denesniot nemaat nisto isto..
znaci rekap na cel toj post vo edna recenica,,porano igraci od svetski kalibar se tepaa za da igrat vo zvezda i partizan ama nemozeja zatoa sto imase KVALITET i ne bbea potrebni,,..i ajde ti odgovorimi dali ova derbi na tebe ti bese interesno na FUDBALSKI PLAN(ubavina na igra,pasovi,driblinzi,golovi)..a?????? ova za bezbednosta stvarno ne go znaev ama toj post bese namenet za niskoto nivo na fudbal sto go igraat
zvezda,partizan,ofk,dinamo,hajduk///...i za pozocojata vo koja se naogaat Srpskoto,Makedonski,Hrvatskoto prvenstvo..

nesto mi zaebava fontot za toa ne e na kirilica..:(
Ако го читаше добро мојот пост ке видиш дека пишав дербиво е сметано за едно од најдобрите во Европа највеќе заради навивачите Гробари и Делије,а не заради убавината на фудбалот ! Нормално дека убавината на фудбалот се гледа на дербите меѓу Интер - Милан, Барса - Реал а на Звезда - Партизан не!!! На балканот се најдобрите навивачки групи,тука можам да ги додам и Јужно Американците бидејки кога играт Бока Јуниорс - Ривер Плата таму е покољ!

Kajgana Shop

На врв Bottom