Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Скоро сигурен да бев дека ќе биде двојка а и добар коеф имаше 2.60 но ми беше страв од прекин.

Хахахаха. Стојкович кој звер е. Сам се мава, си паѓа .. ич не му чуе. Само вака нека продолжат.

--- надополнето ---

Крај 0-1. Одлична игра. Вистинско дерби, само така нека продолжат. Големо браво :)

ЧЕСТИТО ПОБЕДА! СОСЕМА ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА КОЈА МОЖЕШЕ ДА БИДЕ И УШТЕ ПОГОЛЕМА АК ПОГОДЕШЕ БОЈА ВО 2-3 НАВРАТИ!

Cestito pobede ne bese kuznae kolko zasluzana, najrealno ke bese 1-1 ali ka ne sake da fleze ne sake, ali zdravje 140 e nase! pozdrav
Брате не знам како се чувствуваш ама за 1-1 да кажеш треба да си нереален,Боја 2 100%тни шанси промаши,вие у второ една шанса имавте ама Миљковиќ ја избаци топката,другото беше безвезе игра,СОСЕМА ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА.

1000 порука ни једна курви није помогла...... :)

Честито победа Гробари

Честито победа.. По малце досаден натпревар, но се на се, Партизан создаде малце повеќе шанси и заслужи да победи.. :)

" ОПРОСТИТЕ МИ МОЈУ РУЖНУ ПРОШЛОСТ "

Ете што пишуваше на маицата на Стојковиќ.
Стојке царе :)
Пак не прими гол во дерби,хаха.

Одлично одигран натпревар, маестрална одбрана, Стојке на гол... Крле командант и Јовановиќ до него... Средината перфектна, за Д-р Мо и Саша Илиќ моментално немам соодветен збор со кои можам да ги опишам денеска, Лола прво полувреме исто така одличен, Томиќ и Клео малку забушаваа... Одамна не сум гледал подобар натпревар на Партизан од овој денеска, посебно во одбраната :wink: И Ацо денеска ги погоди измените и нивниот тајминг :)

Стојке ги здивуваше циганчињата, глумеше лудило :icon_lol:

Па не го скратиле многу делот за Гробари, нели? 1/3 од Југ беше скратен, срамота :kesa: Циганчињата пола натпревар го поминаа во исвиркување на Клео и пред се Стојке, затоа и се слушаа :icon_lol: Касно уклучија Сител и не видов дали имаше кореографија на Југ, што не е ни многу битно, бидејќи кореографиите не пејат :wink: А, имаше Пароли и на Југ и Север, но покасно ќе видам на слики, бидејќи не беше видливо... 140 дерби на ЈНА :vozbud:

--- надополнето ---

" ОПРОСТИТЕ МИ МОЈУ РУЖНУ ПРОШЛОСТ "

Ете што пишуваше на маицата на Стојковиќ.
Стојке царе :)
Пак не прими гол во дерби,хаха.

:vozbud::vozbud::vozbud: :pos: :cuc:

Не заборавајте дека на овој натпревар од страна на Гробари и нивните 'браќа' беше извадена парола MACEDONIA IS GREEK , па вие пак дркајте на Партизан ........

Не заборавајте дека на овој натпревар од страна на Гробари и нивните 'браќа' беше извадена парола MACEDONIA IS GREEK , па вие пак дркајте на Партизан ........

Леле друже аман више не отече.

--- надополнето ---

U Beogradu danas nista novo,sunce sija,guzve po gradu,Partizan dobio Zvezdu, jesam li vec napomenuo da sunce sija....:)))))) Sasvim obican dan......hahahaha

--- надополнето ---

Опааааааааааааааааа!!!!

Леле што ќе биде добро до идното дерби да влеземе ние со предност,едно 4-5 бода и повеќе :)
Да одиграме со душа онака отворено ,како што знаеме ,да си ги изгазиме,ама немам ништо против и како оваа утакмица и како претходното дерби каде си ги тепаме по 1-0,некако послатко е вака,барем мене така ми се чини :)
Бев скептик пред мечот само поради Стојковиќ,уште кога имаа прв шут кога ја фати и му се лизна малце топката викам наебавме,ама човекот е звер и сигурен сум дека до крај ќе играме многу подобро и со поголема фокусираност во домашното првенство кое е најбитно.
За ЛШ најбитно е да ги тепаме Брага,ако тоа се случи јас мислам дека и со Шахтјор дома би можеле до бод,а Брага игра на гости во Доњецк каде што ќе го јадат сигурно и играат дома со Арсенал,само Венгер да не ги одмара играчите,ама и со втор тим Арсенал е појак од Брага.
Најбитно е сега добро да се одморат и со Брага да се победи па макар и со 1-0,да си ги продолжиме шансите и надежите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom