Фан Клуб: Партизан

Член од
24 септември 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Денеска мораме да победиме...ако игра др. Мо сигурен сум дека ке победиме

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
^^ Спасев, Нови Сад Је Црно - Бели Град... без разлика кој ќе победи :wink:

:party3::party3:
звездашите викаат дека е Нови Сад е наш,вие црно бели........но по се изгледа вистината е дека Нови Сад е ФИРМИН град(одрекувале или не)

--- надополнето ---

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:301960-Grobari-traze-navijace-Dinama-na-ulicama-Soluna

- "Duel PAOK-a i Dinama će proteći bez gostujućih pristalica, a grčki mediji tvrde da bi u Solunu nastao haos da su “Bed Blu Bojsi” došli u Solun..." :buum:

Подгрупите Алкатраз и 40+ ги тражеле, ако биле БББ у Солун незнам што би се десило ако се знае дека Алкатраз ја има една од најспремните фајт екипи :)
да де како што ги нападнаа лани во Темишвар.......Ајмо гробари,ајмо делије,ајмо радовци,ајмо четници где сте се сакрили:pos2:

реално гледано да гостувале БББ во Солун ќе беше многу жустро,со оглед на тоа што 100% ќе присуствувале Гробари и со нивните GAY 4 ќе патролирале низ градот,БББ ќе возврателе на идентичен начин се со цел да ги исмејат гробарите во "нивни" град,бидејќе таа екипа на БББ што оди на гостување надвор од Загреб,2/3 пати годишно присуствува на Максимир.......

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
1-0 губиме и лоша игра играме,треба чудо да се случи за да победиме.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Под хитно да се извадат дрвата Стевановиќ и Кизито... после заминувањето на Чирковиќ и на Рниќ, Партизан нема квалитетен десен бек... Илиев губи топка, контра ни прават и пенал... Стојке замалку ќе го одбранеше ама тоа е... Илиќ капитенски, борбено, го остава срцето на терен, Клео пробува нешто, но сам неможе ништо да направи, ја нема подршката од Богуновиќ и Илиев... Петровиќ и Медо солидни, централните одбранбени сигурни... Клео имаше убава шанса на почетокот, но штета промаши... ајде второ полувреме да нападнеме уште на почетокот и да дадеме брз гол, па потоа со Господ напред... Ајмо Црно - Бели :)

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
osven odlicnata brojka,so 2 transparenta niz cela ograda,i KATASTROFALNO LOSO NAVIVANJE,moze da se konstatira deka KRIZATA uspesno PRODOLZUVA!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ваква лоша игра јас не сум видел.....Мора нешто да се менува, МОРА и тоа одма !

У срце нашем туга че бити......О Партизане опростичемо ти .....:toe:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Како која... тој ја има специјализирано навивачката култура и кога тој ќе каже криза, значи во право е :kesa:

Мнооогу слабо денеска, освен шансата на Клео и онаа на Рача, без посериозна шанса за гол, креативност никаква, нестабилност во игра... нека се стабилизираат сега малку, има две недели пауза поради репрезентативни обврски, нека напунат батериите и вакви киксови веќе никако... :)

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Како која... тој ја има специјализирано навивачката култура и кога тој ќе каже криза, значи во право е :kesa:

Мнооогу слабо денеска, освен шансата на Клео и онаа на Рача, без посериозна шанса за гол, креативност никаква, нестабилност во игра... нека се стабилизираат сега малку, има две недели пауза поради репрезентативни обврски, нека напунат батериите и вакви киксови веќе никако... :)

Де де големо чудо една утакмица изгубивме, претходната цела сезона поминавме без пораз белки нема да газиме 2 сезони така. :smir:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Која криза?
spartak,arsenal,vojvodina...(pa ti bi trebalo druze srbo bolje od mene da znaes koja kriza)
ili i denes ke tvrdite deka grobari grmele?ama denes nemozat da izbegaat od kadar,celo vreme gi imase,taka da...psssssssst tisinaaaaaaa,spijat bebinjata tivko...

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
spartak,arsenal,vojvodina...(pa ti bi trebalo druze srbo bolje od mene da znaes koja kriza)
ili i denes ke tvrdite deka grobari grmele?ama denes nemozat da izbegaat od kadar,celo vreme gi imase,taka da...psssssssst tisinaaaaaaa,spijat bebinjata tivko...

Прва изгубена утакмица после цела сезона во првенство си ги знам ја работите не се резилам ко будала.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Прва изгубена утакмица после цела сезона во првенство си ги знам ја работите не се резилам ко будала.
dobro,kako sakas, ali da e kriza,kriza e.
a za grobari,denes izgledaa kako niv da gi zgazil "STEAMROLLER":toe:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Очигледно заморот си го прави своето. Арсенал тешка утакмица,денеска Војводина исто. Мислам дека одморот ќе им биде добредојден на сите .. да напунат батериите и да ги пунат на противниците как шо знаат и умеет. ;)

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Среќен ни 65ти роденден !

ЗА СВЕ СЕ НАВИЈА, ПАРТИЗАН СЕ ВОЛИ !

Kajgana Shop

На врв Bottom