звездашите викаат дека е Нови Сад е наш,вие црно бели........но по се изгледа вистината е дека Нови Сад е ФИРМИН град(одрекувале или не)^^ Спасев, Нови Сад Је Црно - Бели Град... без разлика кој ќе победи :wink:
:party3::party3:
да де како што ги нападнаа лани во Темишвар.......Ајмо гробари,ајмо делије,ајмо радовци,ајмо четници где сте се сакрили:pos2:http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:301960-Grobari-traze-navijace-Dinama-na-ulicama-Soluna
- "Duel PAOK-a i Dinama će proteći bez gostujućih pristalica, a grčki mediji tvrde da bi u Solunu nastao haos da su “Bed Blu Bojsi” došli u Solun..." :buum:
Подгрупите Алкатраз и 40+ ги тражеле, ако биле БББ у Солун незнам што би се десило ако се знае дека Алкатраз ја има една од најспремните фајт екипи
osven odlicnata brojka,so 2 transparenta niz cela ograda,i KATASTROFALNO LOSO NAVIVANJE,moze da se konstatira deka KRIZATA uspesno PRODOLZUVA!
Како која... тој ја има специјализирано навивачката култура и кога тој ќе каже криза, значи во право е :kesa:
Мнооогу слабо денеска, освен шансата на Клео и онаа на Рача, без посериозна шанса за гол, креативност никаква, нестабилност во игра... нека се стабилизираат сега малку, има две недели пауза поради репрезентативни обврски, нека напунат батериите и вакви киксови веќе никако...
spartak,arsenal,vojvodina...(pa ti bi trebalo druze srbo bolje od mene da znaes koja kriza)Која криза?
spartak,arsenal,vojvodina...(pa ti bi trebalo druze srbo bolje od mene da znaes koja kriza)
ili i denes ke tvrdite deka grobari grmele?ama denes nemozat da izbegaat od kadar,celo vreme gi imase,taka da...psssssssst tisinaaaaaaa,spijat bebinjata tivko...
dobro,kako sakas, ali da e kriza,kriza e.Прва изгубена утакмица после цела сезона во првенство си ги знам ја работите не се резилам ко будала.