Фан Клуб: Партизан

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
pisi ko kje bide snimkata bas da gledam pak,moze cleooooooooo ke go dade vtoriot penal!!!:pos2:
Имаше уште нешто во продолжение од реченицата ама изгледа си многу послушен и си ги извршил наредбите така да сега си спремен да го погледнеш Партизан уште еднаш,ахх што ќе се прави со вакви како тебе стварно незнам.Оди гледај си таму српска втора лига или резерви нека ти се полни срцето.Остави не тука да си пишуваме што си сакаме без никој да ни ги растеретува.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
коментаторов е луд, 3 пати вика нема атмосфера на стадионон ...ццц будала
Dobri bete vaden ali trebe uste da ucte zatoa 23/10 na cas zadozitelno!

Inace za igrata ne a gledah cela utakmica ali dobro sa drzahte se do deka ne go dobijate crveniut, Stanojevic Car, ali nekoi glupi glodari pocnaa da go napagat.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Во што? Во се? И тоа светлосни години?
Во се бе брат,играме во Европа редовно,нема некои резултати ама се кешираат пари,дерби ве тепаме,3 титули по ред што сакаш повеќе да ти кажам.
Не ми беше работа вас да ве мешам,немам против тебе,ама ме нервираат такви луѓе бопиче што не ценат туѓ успех и труд!

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Во се бе брат,играме во Европа редовно,нема некои резултати ама се кешираат пари,дерби ве тепаме,3 титули по ред што сакаш повеќе да ти кажам.
Не ми беше работа вас да ве мешам,немам против тебе,ама ме нервираат такви луѓе бопиче што не ценат туѓ успех и труд!
Abe brat ne sa smej na tuga nesreka uti nisto ne e vecno eden den meckata ki zaigrae i na vasa vrata jebiga ovo je Balkan!

Inace za razlika od predhodnite godini Zvezda deka deka e poracistana a veke od vaa i vo narednite godini trebe da sa osete stariut sjaj!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не ми е работата да ве исмејувам ама мислам дека е срамота некој ваш да се исмејува на нас,мислам како прво нема логика :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Успех?? Пиша успех, или ја сум ослепел скроз?? Зрачи мониторов нек си ебе матер...:)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Abe brat ne sa smej na tuga nesreka uti nisto ne e vecno eden den meckata ki zaigrae i na vasa vrata jebiga ovo je Balkan!

Inace za razlika od predhodnite godini Zvezda deka deka e poracistana a veke od vaa i vo narednite godini trebe da sa osete stariut sjaj!
Кај нас кога играше мечката вие се смеевте затоа сте сега тука каде што сте,тоа време кај нас помина.А искрено мислам дека сте многу далеку од одлична екипа која барем малку ќе наликува на нешто слично како пред 10 години.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
1)Тоа “три титули по ред“ е привремено и променливо. За вакви работи се гледа севкупно, значи тука сме пред вас.
2)Како име, Звезда е поголема од Партизан и тоа го докажува посетата на туристите на Звездиниот музеј.
3)Бројност на трибини.
Еве, и во еден од најлошите наши периоди во историјата, некои играчи ја избраа Звезда кога требаше да изберат каде да дојдат. Клео не го рачунај, он ќе останеше да имавме пари да го откупиме, потпиша за вас како слободен играч.

Кај нас кога играше мечката вие се смеевте затоа сте сега тука каде што сте,тоа време кај нас помина.А искрено мислам дека сте многу далеку од одлична екипа која барем малку ќе наликува на нешто слично како пред 10 години.
Не си во право. Вашиот претседател како и луѓето “од сенка“ не се ништо подобри од нашите. Додека ваквите креатури ги водат клубовите, нема да тепаме Арсенали во важни утакмици.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи да резимираме. Жлездаши се радуваат на пораз на Партизан во Лига на Шампиони која они неможат ни да ја помирисаат не па да играат во неа со години:)
Интересно не викам не.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
играме во Европа редовно,нема некои резултати ама се кешираат пари,дерби тепаме,3 титули по ред.....
vac druze,partizan e podobropostaven od zvezda i ima bolja selekcija na igraci,lugje vo klubot sto si ja vrsat taa rabota podobro od istite takvi vo zvezda.tuka partizan e podobar,ali NEMOJ NI SLUCAJNO da pravis paralela pomegju navivacite na ovie 2 kluba.sever na marakana e sekoj mec taka pun i spremen ,kako zvezda da igra evro mec,bi pomislil nekoj neupaten. da ne ja sirime sega temata,i da sporeduvame gostuvanje na grobari vo srceto na evropa,brisel so SMESNI 700,800 dusi sprema invazijata na cigani na bratislava,okolu 2500!! tuka se stava kapa (onaa sto ima zastita i za usite da ne ti bide ladno) i se kjuti...e toa ti e rabotata

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Успех?? Пиша успех, или ја сум ослепел скроз?? Зрачи мониторов нек си ебе матер...:)
Извини,а за тебе што треба да е успех(за екипа од Балкан) да освои ЛШ а ?? или па можеби Лига Европа?Доволно ли е за да биде успех(по твое)?

--- надополнето ---

И што ако отишле 2500 во Братислава,зошто отишле? Сигурно да пробаат некоја Салата :)

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
[/COLOR]И што ако отишле 2500 во Братислава,зошто отишле? Сигурно да пробаат некоја Салата :)
700 X 3=2100.....i po 3 da gi mnozime ovie "tvoite" pak nemozat da dojdat do cifra 2500! probaj pomnozi gi so povekje od 3,ke dojde nekako esapot...
a toa zosto otisle 2500,toa treba tebe kako na partizanovec da ti e dilema,i toa goooooolema kako cleoooooooooooooooo.....mene ne.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Извини,а за тебе што треба да е успех(за екипа од Балкан) да освои ЛШ а ?? или па можеби Лига Европа?Доволно ли е за да биде успех(по твое)?

--- надополнето ---

И што ако отишле 2500 во Братислава,зошто отишле? Сигурно да пробаат некоја Салата :)
Не ми е јасно каков е тој ваш УСПЕХ, во три години да не освоиш ниеден бод?? Ама кажав и прееска, и ќе кажем пак зошто очигледно не сте ме разбрале. Малите клубови се задоволуваат со учество, големите со бодови и титули.

Иначе, екипа од Балкан! А што, на Балкан се раѓаме сакати, со некои недостатоци или што? Башка во секој подобар клуб од балканов барем 60% се странци (бразилци, африканци и сл.).

Kajgana Shop

На врв Bottom