Фан Клуб: Партизан

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Малите клубови се радуваат само на учество, а големите само на бодови. Јебига, реалноста е тоа. Ти си само мали партизан :) 3 години по ред у Европа, имате освоено бод? :)

Иначе се покажаа денеска гробари што се и како се, нели се бодри клубот и кога води и кога губи? А не, примаат гол и толку глас не се слуша од трибина, мува да пројде ќе се слушне. Дадоа гол и одма песна :) Хах, греота.

И сега некој знаем ќе ми рече, хах види го искомплексираниов. Ама нема потреба од тоа, кажав што имав да кажем и толку. Вие можете само у Србија да бидете нешто, зошто реално гледано Звезда беше срање последниве неколку години (ама не за долго), иначе со европскиве клубови неможете да се споредите у никој случај.

Ти си само мали партизан!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Малите клубови се радуваат само на учество, а големите само на бодови. Јебига, реалноста е тоа. Ти си само мали партизан :) 3 години по ред у Европа, имате освоено бод? :)

Иначе се покажаа денеска гробари што се и како се, нели се бодри клубот и кога води и кога губи? А не, примаат гол и толку глас не се слуша од трибина, мува да пројде ќе се слушне. Дадоа гол и одма песна :) Хах, греота.

И сега некој знаем ќе ми рече, хах види го искомплексираниов. Ама нема потреба од тоа, кажав што имав да кажем и толку. Вие можете само у Србија да бидете нешто, зошто реално гледано Звезда беше срање последниве неколку години (ама не за долго), иначе со европскиве клубови неможете да се споредите у никој случај.

A шо нели си ? :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40

Ќе ме натерате да ви го поставам навивањето на целиот натпревар и незнам зошто тука и сега ја мешаш звезда ???

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Не можам,а да не ти реплицирам.Видот и слухот тебе добри ли ти се ????(изгледа не!) Кој тука спомна дека нема разлика меѓу Партизан и Арсенал ама видиш дека не е се во таа разлика,Арсенал може да има колку сака пари ама навивачи како ГРОБАРИ и играчи кои го оставаат срцето на терен нема да има.А ако реалноста ни е спартак суботица и јавор зошто тогаш играме со Арсенал,Шахтјор и многу други ЕВРОПСКИ екипи? 120 минути навивање алоооо,што си гледал ти бе (да не си гледан случајно Базел-Баерн???)
zalno e sto decki,partizanovci od lice mesto na jna mi prakjaa poraki za atmosferata koja jas ili drugite sto ne sme kako vas "partizanOVCI",ja ocenuvaat kako atmosfera pod sekoe nivo na takva grupa kako grobari.
sonot narecen "ch.league" brzo ke zavrsi,a posle se vrakjame na starite dobri kallivi tereni niz srbija,kade sto i pripagja fudbalot sto go igra partizan.
jas ne slusav radio prenos,gledav na tv edno OCAJNO izdanie na grobari,istite tie koi od cela srbija i evropa,otidoa vo donjeck samo 100tina dusi.toa li e taa dolgoocekuvana "liga na sampioni",i nivnata "invazija" na gradovite kade sto ke igra partizan? tie li se tie istite navivaci sto koga dobija kjotek vo brisel,se zalea deka ne bilo covecno toa sto im se slucilo,a go zaboravija izgleda BRIS TATOON,nivno delo so licen potpis!
a za vicov daka arsenal nema navivaci ko partizan imas cista 5ka!!! ustvari ko ke razmislam podobro,pa tocno e nema! takva stoka viree samo na jna,i nigde na drugo mesto(i bolje!)

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Секоја Чест Момци, Браво... 35 минути со играч помалку, промашени еден куп шанси, од кој и еден пенал, непостоечки пенал, Чамак беше надвор од 16-тник кога му беше направен фаулот, само тој падна внатре, два пенали на почеток не досудени за Партизан, и најбитното денеска со која пропадна утакмицата, давањето црвен картон на Јовановиќ... Така требало да биде, против Арсенал + судија не се игра, ако сака и Манчестер Јунајтед да се викаме :) Стојковиќ, Медо и Клео денеска срцето го оставија, не велам дека и другите не, ама другите беа како малку исплашени... Идемо даље, Нема повлачења, нема предаје... ако не друго, барем 3-тото место ни се смее... Поздрав Партизановци :wink:
celo vreme ne vi cine sudijata a vrska nemaa penalite so gi barate
kako i so go dosudija toj penal sto go promasi cleo
alooooo so vi e vas? :|

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Мхм, сум и тоа како :) Едвај чекам Звезда да игра 3 год у ЛШ и да не освои ни еден ебан бод :):):)
Игра ѕвезда у недела со Металац :)

Пошто вие се натпреварувате само у домашно првенство а и тамо слабо ви оде неколку години уназад собирањето бодови :pipi:

Поздрав..

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Арсенал може да има колку сака пари ама навивачи како ГРОБАРИ и играчи кои го оставаат срцето на терен нема да има.
120 минути навивање алоооо,што си гледал ти бе (да не си гледан случајно Базел-Баерн???)
Остави го, за него ваљда се најдобри навивачи на свет оние што два пати ќе ја испеат Јул Невр Вок Алоун. :uvo:
Или Лондонските гомциња што пола стадион го празнат во 85. минута?!:tv:

Добро беше навивањето, не одлично али добро. Додуше и вакво никој надвор од Балканов не може да направи али ај.

Што се однесува до играчите, толку им е капацитетот. Да можеле рамноправно да се носат со Арсенал, Медо веќе би бил во Евертон, Томиќ во Сандерленд, а Лазевски во Астон Вила. Тоа е. Бившите наши двајца ви беа најдобрите играчи денеска.
И за крај, што се дешава со Мореира??? Како му фалеше само на Партизан вечерва... Клео и Боја беа многу далеку од Раќа и Медо и мораа да се враќаат многу назад.

Да не помислите дека ги менувам клупските бои :)pos2:), еве нешто интересно:
Arsenalovi navijači posetili Zvezdin muzej :wink:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
zalno e sto decki,partizanovci od lice mesto na jna mi prakjaa poraki za atmosferata koja jas ili drugite sto ne sme kako vas "partizanOVCI",ja ocenuvaat kako atmosfera pod sekoe nivo na takva grupa kako grobari.
sonot narecen "ch.league" brzo ke zavrsi,a posle se vrakjame na starite dobri kallivi tereni niz srbija,kade sto i pripagja fudbalot sto go igra partizan.
jas ne slusav radio prenos,gledav na tv edno OCAJNO izdanie na grobari,istite tie koi od cela srbija i evropa,otidoa vo donjeck samo 100tina dusi.toa li e taa dolgoocekuvana "liga na sampioni",i nivnata "invazija" na gradovite kade sto ke igra partizan? tie li se tie istite navivaci sto koga dobija kjotek vo brisel,se zalea deka ne bilo covecno toa sto im se slucilo,a go zaboravija izgleda BRIS TATOON,nivno delo so licen potpis!
a za vicov daka arsenal nema navivaci ko partizan imas cista 5ka!!! ustvari ko ke razmislam podobro,pa tocno e nema! takva stoka viree samo na jna,i nigde na drugo mesto(i bolje!)
Да бе знам до тука се слушна дека тебе ти праќале пораки за атмосферата на ЈНА(да не си некој дописник) Кај тебе братка се е од прва рака и ти каква проценка ќе направиш тоа е закон,знам сум чул за тебе.Ако Партизан се враќа на калливи терени,звезда кај игра?(на Вембли),а за навивачите на Арсенал оди малку побарај по интернет и прочитај малку(едуцирај се) и ќе сфатиш дека нивните "навивачи" се едни од најмирните и најненавивачки настроени.И за ќотек немој да збориш дека се жалеле или што знам (или па дај најди ми некоја изјава на навивачи кои се жалат и кои го рекле тоа).

--- надополнето ---

celo vreme ne vi cine sudijata a vrska nemaa penalite so gi barate
kako i so go dosudija toj penal sto go promasi cleo
alooooo so vi e vas? :|
Што ти е тебе,пишувате само поради тоа што проработија КОМПЛЕКСИТЕ!!

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

--- надополнето ---

Што ти е тебе,пишувате само поради тоа што проработија КОМПЛЕКСИТЕ!!
abe druze ja ne znam za kakov kompleks zboris ama ajde bidi realen i daj mi snimka od "penalite" sto trebase da vi gi dosudat i ke praime muabet za toa
a i crveniot moze i stog bese a moze i ne ako se znae deka e sam so golman i deka e udren od pozadi? a i toj ssto go isteraa ic ne se bunese mislam
a penalot sto go dosudija na cleo sto bese nadvor od 16 metra? sakam realnost nit sum za crvena zvezda ni za partizan samo sum realen

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
abe druze ja ne znam za kakov kompleks zboris ama ajde bidi realen i daj mi snimka od "penalite" sto trebase da vi gi dosudat i ke praime muabet za toa
a i crveniot moze i stog bese a moze i ne ako se znae deka e sam so golman i deka e udren od pozadi? a i toj ssto go isteraa ic ne se bunese mislam
a penalot sto go dosudija na cleo sto bese nadvor od 16 metra? sakam realnost nit sum za crvena zvezda ni za partizan samo sum realen

Што си реален ,пеналите за Арсенал биле,а за Партизан не биле(еба ти реалноста)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
abe druze nit arsenal go sakam nit partizan
ama udren e chamak od pozadi po noga i e sam so golman toa ne e za penal?

Кој го рече тоа?ЈАС? Јас ти зборувам за тие пенали што спомна некој погоре дека требало да се досудат и ти рече дека и тој досуден што бил не бил.

Повелете!!
partizan-arsenal-001.jpg

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Ваш фудбалер изјавува дека во сабота утакмицата со јавор му е како да игра со Манчестер,па срамота е тоа за било кој клуб,не ми е јасно како не ти е срам да пишеш нешто тука,клубот ти пропаѓа бе,срамота.
Партизан е светлосни години пред звезда,боли фактот,жално но вистинито.

Kajgana Shop

На врв Bottom