Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
5-0 samo sto pocnavme da uzivame sezonava

Attachments

• bakljada-vs-borac-by-rog.jpg
    bakljada-vs-borac-by-rog.jpg
    83,7 KB · Прегледи: 11
Денеска му е роденден на Јоканович.Нека му е среќен, да освои дупла круна со Партизан и влез во Лига Европа.:helou:

Одличен старт на сезоната, петарда, сите наредни вака да ги завршуваме. :)

Диара нема да игра во четврток поради жолт картон.
Lamin Dijara je prvenstvo otvorio sa tri gola u mreži Čačana i odmah poveo na listi strelaca. Međutim, zbog žutih kartona neće moći da pomogne saigračima protiv Žiline, baš kao ni Radosav Petrović.

"Malo ću da se odmorim", bio je Senegalac raspoložen za šalu.

Dobro be zaso ne moze da se downloadira od youtube ima problem ili ima nekoja kvaka poso gleam sea malce e izmenet izgledot na youtube.neka pise nekoj ako znae

Dobro be zaso ne moze da se downloadira od youtube ima problem ili ima nekoja kvaka poso gleam sea malce e izmenet izgledot na youtube.neka pise nekoj ako znae

Што да довнлодираш цел клип или само аудио-песната што е на клипот ???

Што да довнлодираш цел клип или само аудио-песната што е на клипот ???[
NE NE CEL KLIP NESO ME ZAEBAVA ALI SEA SIMNUVAM PREKU "SAVEVID"

Засега на РТС нема ништо за пренос Партизан - Жилина.:toe:Се надевам дека ќе ја даваат.

Ајде потпишете сите за Мореира да е доживотен член на Ф.К Партизан
http://www.thepetitionsite.com/1/moreira-za-dozivotnog-pocasnog-clana-fk-partizan
kao so stoe rabotava nema niso da bide od prenos poso i ciganite igraat u isto vreme oni od 8 nie od 8.15 taka da u PM aj mos ke davaat jbg ciganite u gosti igraat nisto atraktivno nema treba da davaat partizan ali ne veruvam ali ostanuva da cekame mozda ke iznenade rts mislam ali kazaa na vestite deka ke vrsat prenos ednite na rts 1 drugite na rts 2 taka da po seta logika ke ispadne ni ednite ni drugite

Да да ако не дават пренос мора некој стрим мора да се гледа ПАРТИЗАН.:helou:

Ќе има 100% пренос. И до сега не беше објавувано порано за преносите, т.е ставаа на страната на денот на утакмицата. Вечер или најкасно утре од сабајле ќе има на РТС објавено. Овој четврток би требало да пренесуваат Партизан, а наредниот Звезда...зошто и до сега пренесуваа само од натпреварите кои се играа во Србија.

Ќе има 100% пренос. И до сега не беше објавувано порано за преносите, т.е ставаа на страната на денот на утакмицата. Вечер или најкасно утре од сабајле ќе има на РТС објавено. Овој четврток би требало да пренесуваат Партизан, а наредниот Звезда...зошто и до сега пренесуваа само од натпреварите кои се играа во Србија.

И тоа што викаш да...секогаш е така,кажуваат која ке има пренос на денот на натпреварот.
Ако ја има,најверојатно Партизан ке ја има,пошо игра дома,а следната ке ја даваат Звезда.
-Како и да е,важно ке се дава фудбал на РТС,уживанција :)

Ајде да се исплескаат овие...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom