Фан Клуб: Партизан

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не бе па и ти, ми сметало...Се навикнавме више, не е ова прво копирање па да ни смета. COPY SEVER, PASTE JUG!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:АЈДЕЕЕЕЕ КОМПЛЕКСИТЕЕЕ ПОКАЖЕТЕ ГИ НЕ СЕ СРАМЕТЕ АЈДЕЕЕ:pos2::pos2::pos2:

П***И ЦИГАНСКИ

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ја сакав да кажам дека Гробари прво го имале извдено трансот бе,нели читаш или не.После година дена значи циганите се одлучуваат да се под тоа име,а трансот веќе бил покажан од страна на Гробари и не можеш да ми одрекуваш кога не е така.Ти си ги браниш твоите,јас моите,се разбира дека нема да признаеме.:smir:
Ja фино читам, а ти што не знаеш да се изразиш е прашање за поширока дискусија...
Не бараташ со датуми и годишни времиња, скаран си со години и противнички стадиони...
После која година дена ?
Ставаш една слика која е од март 89-та, а ја објаснуваш со дешавка од мај 88-ма кои немаат апсолутно никаква врска со онаа првата...

Како и твоите другари од југот, и ти остануваш недокажан во повеќето ситуации , или пак сите луѓе овде се глупи па не можат да те разберат тебе паметниот кој више ни сам не знае што збори...
Ја бранам со аргументи, а ти браниш со недоквакан инает...
Ајт, доста беше :smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ja фино читам, а ти што не знаеш да се изразиш е прашање за поширока дискусија...
Не бараташ со датуми и годишни времиња, скаран си со години и противнички стадиони...
После која година дена ?
Ставаш една слика која е од март 89-та, а ја објаснуваш со дешавка од мај 88-ма кои немаат апсолутно никаква врска со онаа првата...

Како и твоите другари од југот, и ти остануваш недокажан во повеќето ситуации , или пак сите луѓе овде се глупи па не можат да те разберат тебе паметниот кој више ни сам не знае што збори...
Ја бранам со аргументи, а ти браниш со недоквакан инает...
Ајт, доста беше :smir:

Ти не сакаш да сфатиш тоа е проблемот другар,ама не ти е лесно знам.Ајт поздрав:helou::baeh:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ти не сакаш да сфатиш тоа е проблемот другар,ама не ти е лесно знам.Ајт поздрав:helou::baeh:
Ја неам проблем, ја сфаќам кристално јасно ако работата е јасна...
Тука работата е јасна, али у моја полза и јбг за тебе што не си се снашол у сето тоа, чекај некои подобри времиња за да ме заебеш :smir:

пс. намали потписот за да не те пријавува(м) /некој/ во темата за тоа

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Нека ме пријават бе,ако-БОДЕ ОЧИ А:vozbud::vozbud:КОМПЛЕКСАШИ ЕДНИ ТЕШКИ.
Штом си мислиш дека е така,така нека е.Попаметниот попушта секогаш,така е тоа.Циганите само да не изгледа дека крадат,го смениле изгледа датумот на постоење за да излезат чисти,ама знаат сите Гробари многу јасно кај бил појавен тој транс,излгеда ви смета тоа многу,па не признавате ништо.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Нека ме пријават бе,ако-БОДЕ ОЧИ А:vozbud::vozbud:КОМПЛЕКСАШИ ЕДНИ ТЕШКИ.
Штом си мислиш дека е така,така нека е.Попаметниот попушта секогаш,така е тоа.Циганите само да не изгледа дека крадат,го смениле изгледа датумот на постоење за да излезат чисти,ама знаат сите Гробари многу јасно кај бил појавен тој транс,излгеда ви смета тоа многу,па не признавате ништо.
Никогаш не сум се слагал со таа поговорка...
Попаметниот да беше попаметен ќе го убедеше овој другиот дека не е у право...Ти пошто немаш мене со што да ме убедуваш тогаш тргна да ми вадиш други муабети, а ја пошто ги убедив другите ми остана само ти кој не сака да биде поразен што е и нормално за секого...
:duel: многу е јака емот-иконава, уште едново да е црвено-бело а другото црно-бело па да биде вистински дуел...:)

Не те пријавувам ја, не се секирај али кад-тад ќе ти го тргнат , па ти како сакаш...

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
a-c-a-b, не си свесен колку ми е мило што навиваш за партизан,а не за Ѕвезда.Ќе се откажев од тимот.А и мислам да те види некој од Глодариве како размислуваш и какви глупости пишуваш, ќе ти забранат да изговориш "Партизан":icon_lol: Ja не знам...еве пред некоја страна, Вац13 и Марко си реплицираа со најнормален муабет и факти, кој кур бркаш кај не ти е местото стварно не знам.
И,:icon_lol: леле, па и мали партизан си ја препеал а? :kesa: И сега испадна дека ние имаме комплекси поради една кризна сезона? :tapp: браос бе, стручњак. У какво крвно сродство си со Џаро?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
a-c-a-b, не си свесен колку ми е мило што навиваш за партизан,а не за Ѕвезда.Ќе се откажев од тимот.А и мислам да те види некој од Глодариве како размислуваш и какви глупости пишуваш, ќе ти забранат да изговориш "Партизан":icon_lol: Ja не знам...еве пред некоја страна, Вац13 и Марко си реплицираа со најнормален муабет и факти, кој кур бркаш кај не ти е местото стварно не знам.
И,:icon_lol: леле, па и мали партизан си ја препеал а? :kesa: И сега испадна дека ние имаме комплекси поради една кризна сезона? :tapp: браос бе, стручњак. У какво крвно сродство си со Џаро?

А море не може мене некој да ми каже дека е така кога тоа што го реплицирав сум го прочитал на три форуми дека е така и не може никој да го смени тоа.Затоа јас си стојам на тоа дека е така,а другите ако мислат дека не е така,тоа е нивно.
А ти со Боки 13 да не си во крвно сродство???

theHeartCollect0r

Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
На кои бе 3 форуми, кога марко ти даде линк од сајтот на партизан, распоредот за таа сезона со кој и кога играл партизан? На кој форум си прочитал? На некој што главни се тие како тебе? Ондак, у право си :icon_lol:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
На кои бе 3 форуми, кога марко ти даде линк од сајтот на партизан, распоредот за таа сезона со кој и кога играл партизан? На кој форум си прочитал? На некој што главни се тие како тебе? Ондак, у право си :icon_lol:

На СРПСКА ТРИБИНА(ако знаете дека постои) кај што има прави навивачи и кој признаваат дека е така,а не вие сте нашле да ми кажувате мене дека не е така.Ај сега поздрав и жалам што не можете да ме поразите со нешто што не е така.:baeh::baeh::helou:

theHeartCollect0r

Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
зашто ти и реплицирам уствари не ми е јасно.Поздрав

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
зашто ти и реплицирам уствари не ми е јасно.Поздрав
Ајде мрш од тука веќе и јас не знам што се умарам со вас,самобендисани глупаци!!!!!!Немате на циганскиот фан-клуб луѓе за муабет да ги лажете,па ајде тука навалете,мислите ние пиеме нафта.АБЕ АЈДЕ!!!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не бе па и ти, ми сметало...Се навикнавме више, не е ова прво копирање па да ни смета. COPY SEVER, PASTE JUG!
Дај бе не ме смеј жити се!
Гробари ги копираат делије.
Каква глупост.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Ајде мрш од тука веќе и јас не знам што се умарам со вас,самобендисани глупаци!!!!!!Немате на циганскиот фан-клуб луѓе за муабет да ги лажете,па ајде тука навалете,мислите ние пиеме нафта.АБЕ АЈДЕ!!!!!
I ovoj potpis go ukrade be grobarce:pos2: stvarno e steta sto pocnavte da kopirate daleku poslabi grupi od Delije!

edinstveno mi e maka koga gledam sinovi rodeni vo Makedonija se karaat niz forumi za Delije i Grobari,iako znaete deka mnogupati i obete grupi imaat vadeno paroli Macedonia is Greek,nemozam da se zamislam da navivam za ekipa cij navivaci se braka so najgolemiot neprijatel na Makedonija,nema nisto loso da si fan na tie klubovi,ama da svrsuvas na niv stvarno e glupo,pa sto ne si formirate edna nav.grupa od MK Grobari-Makedonija-Predavnici..idete vo Srbija i ne se vrakajte poveke...podobro za nas,podobro za vas!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Гробари немаат извадено парола Мацедониа ис Греек,ако имаш слика постирај не вака на жими мајка да збориш,иначе тоа што гејците си имаат однос добар има долга историја зашто е тоа така.

Kajgana Shop

На врв Bottom