Фан Клуб: Партизан

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Немаше да стоеше паролата ПАРНИ ВАЉАК НЕКА МЕЉЕ.Низ цел ЈУГ беше паролата.

Ајде по твое нека биде,секогаш се вадите со вакви срања за мали деца.Нема везе по твое нека биде.За паролите кога ви ги поставија на претходната,немале врска демек,знам дека ве боли вистината.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
E сеа приказни за мали деца ќе кажуваме...
Вчера немаше ниедно знаме на југ пошо цела беше зафатена од паролата НЕКА ВАЉАК САМО МЕЉЕ (или нешто слично ), така да од страна имало поставено знамиња кои стално се таму...
На секое дерби и на европските утакмици има знамиња во должина на пола исток и запад...
По твојава логика на исток и запад нема гробари...Ја ти викам дека од страна на трибините седат доста стари навијачи кои пеат цело време и стојат цело време, па иако не се на Југ даваат силна поддршка...
Како мислиш немало знамиња на ЈУГ?
Од каде таа информација.
Вчера:3,2,1 и бели ливчиња Гробари на секоја утакмица го прават,вие вчера,со балоните ние претходното дерби на Маракана правевме ако ти текнува,за балоните ај нема везе,ама и тоа брука беше 1 има балон троица немаат!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Од каде таа информација.
Вчера:3,2,1 и бели ливчиња Гробари на секоја утакмица го прават,вие вчера,со балоните ние претходното дерби на Маракана правевме ако ти текнува,за балоните ај нема везе,ама и тоа брука беше 1 има балон троица немаат!!!

На кого да докажеш брат дека копираа вчера жити се???Тие се најаки,нив никој не ги копира,нив никој не може да им собере транс,за нив секоја акција е добра,без промашај е.Ајде овие приказни на други кажувајте,не тука на овој фан-клуб и не нас.:smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Од каде таа информација.
Ја на сликите не видов знамиња, освен ако не биле под паролата :toe:
Ах,балони ти се наједноставна кореографија,правена е не се знае колку пати и од двете групи, ќе треба да идеме 30 години у историјата за да видиме на кого прво му текнало да прави корео со балони...
Пак изгледаше онака, ништо посебно, исто ко на гробари у првото дерби оваа сезона на Маракана...И тогаш беше разретчено ...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Точно дека балоните нема везе ти пишав дека се честа појава,ама тоа на почетокот е карактеристика на Гробари.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ја на сликите не видов знамиња, освен ако не биле под паролата :toe:
Ах,балони ти се наједноставна кореографија,правена е не се знае колку пати и од двете групи, ќе треба да идеме 30 години у историјата за да видиме на кого прво му текнало да прави корео со балони...
Пак изгледаше онака, ништо посебно, исто ко на гробари у првото дерби оваа сезона на Маракана...И тогаш беше разретчено ...
Сакаш да кажеш дека пак вие сте ја направиле деме??Немој не ме радуј со таа самобендисаност и со тој инает како Црногорец жити се.

Ш то ти реков ВАЦ дека не можеш да им докажеш на овие ништо,едноставно маваат од глава комплексите.:vozbud::vozbud:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Конфети ?
Ако се праи полесна кореографија од балони тогаш сигурно тоа се конфети ...Тоа што гробари ги користат во голем број на случаи поготово кога играат баскет не им дава за право дека они ги измислиле и дека имаат авторски права на нив...

Сакаш да кажеш дека пак вие сте ја направиле деме??Немој не ме радуј со таа самобендисаност и со тој инает како Црногорец жити се.

Ш то ти реков ВАЦ дека не можеш да им докажеш на овие ништо,едноставно маваат од глава комплексите.:vozbud::vozbud:
Црногорците се познати по мрзливост...
Ја ако сум упорен тогаш можеш со јапанец да ме споредиш :wink:
Ја ти докажувам, ти викаш дека не е така од инает, ја со аргументи располагам а ти сеа ја вртиш темата дека ја сум бил инает...
Побиј ме со факт :helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Добро нормално дека Гробари не го измислиле тоа,ама сепак каде каде почесто го користат.
Порано викавте нешто копи север пасте југ,што имате вие измислено???

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И да те побијам со факти,ке кажеш дека не е така,дека вие први сте почнале со таа кореографија.Исто како и со трансот ДЕЛИЈЕ како излегол,кој прв го имал и такви работи.Ајт позз:smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Добро нормално дека Гробари не го измислиле тоа,ама сепак каде каде почесто го користат.
Порано викавте нешто копи север пасте југ,што имате вие измислено???
ПСИХОДЕЛИЈЕ :)
А што имаат гробари измислено ? Али измислено а не пецнато од друга странска група ?

И да те побијам со факти,ке кажеш дека не е така,дека вие први сте почнале со таа кореографија.Исто како и со трансот ДЕЛИЈЕ како излегол,кој прв го имал и такви работи.Ајт позз:smir:
За тоа знаме се објаснивме фино, нема што тука да се додаде...Ако има некој нов елемент во таа дискусија слободно приложи го па ќе видиме...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Што е тоа психоделије?
Прв пат слушам.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ПСИХОДЕЛИЈЕ :)
А што имаат гробари измислено ? Али измислено а не пецнато од друга странска група ?

За тоа знаме се објаснивме фино, нема што тука да се додаде...Ако има некој нов елемент во таа дискусија слободно приложи го па ќе видиме...

И што мислиш дека ПСИХО-ДЕЛИЈЕ не е украдено од некој друга навивачка група?Вие скрос сами сте го измислиле а?:pos2::pos2:ЛЕЛЕ кога ке кажам дека не може да се докаже ништо на вас,вие викате не.И не се објаснивме за знамето,туку престанаа сите за тоа дека се правеше најпаметен од целиов форум и едноставно престаа да се замараат со тебе,сфатија дека не можат да ти докажат тебе ништо.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
И што мислиш дека ПСИХО-ДЕЛИЈЕ не е украдено од некој друга навивачка група?Вие скрос сами сте го измислиле а?:pos2::pos2:ЛЕЛЕ кога ке кажам дека не може да се докаже ништо на вас,вие викате не.И не се објаснивме за знамето,туку престанаа сите за тоа дека се правеше најпаметен од целиов форум и едноставно престаа да се замараат со тебе,сфатија дека не можат да ти докажат тебе ништо.
Бари 91 година...Сеа е само вратено у употреба пошо е интересно...:wink:
Другите да имаа што да кажат тогаш и ќе кажеа али се повлекоа кога видоа дека не располагаат со доволен број на аргументи...
Паметен сум,јбг, тука нема што да ми се замери...Ако можете да ме надјачате у мислење за оваа тематика тогаш слободно покажете се јунаци, ја сум тука ...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не може да се дискутира со луѓе кои што си мислат дека се многу паметни,значи не може ништо да ти се докаже.
Вчера бевте 0,уствари не бевте вие нула туку ние бевме 10.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

A-C-A-B напиша:
Се има појавено прв пат овој транс кај Гробари на гостувањето во Загреб против Динамо,Се гледа добро така??:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom