Фан Клуб: Партизан

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Епа ајде кажи што си сфатил да видиме,баш ме интересира.Ние лоши имитатори???Извини вака кој имаше прво бајраци на трибина,ако знаеш??Кој почна прво со организирано навивање низ цел Балкан???АЈ прво читај историја малце те молам па после збори COPY SEVER-PASTE JUG---ДА НЕ Е ОБРАТНО СЛУЧАЈНО(бидејќи и тоа го имате украдено од вашите идоли):pos2::pos2:

Да да, први глодари почнале да идат да навиваат, и после сите од нив виделе, и почнале по нив да праат! :pos2::pos2: Смешен си бе дечко, сакаш да кажеш дека вие сте биле први што почнале да идат да навиваат? :pos2::pos2::pos2: Смешен си, се повеќе и повеќе се укопуваш!

GRLO,DLAN,SALOVI TO SU NEKAD BILI GROBARI A KO STE VI?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ПА кој ако не ние бре дечко???Први биле што почнале организирано да одат да го бодрат ПАРТИЗАН и на првата утакмица кај што беа на гостување во Загреб се степаа прво во Винковци--ама џабе што ти пишувам кога не разбираш ништо:pos2::pos2::pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ПА кој ако не ние бре дечко???Први биле што почнале организирано да одат да го бодрат ПАРТИЗАН и на првата утакмица кај што беа на гостување во Загреб се степаа прво во Винковци--ама џабе што ти пишувам кога не разбираш ништо:pos2::pos2::pos2:

Ок, не ти реплицирам више! Се појави уште еден експерт кој се` знае!

Член од
28 ноември 2008
Мислења
97
Поени од реакции
2
зашто чутите зашто чутите зашто чутите п***е гробарске!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И ДА НЕ РЕПЛИЦИРАТЕ ВЕЌЕ ДА ВИ ЕБАМ ЦИГАНИТЕ СМРДЕНИ,СЕ ПРАВИТЕ МОЗОЦИ ТУКА,А УСТВАРИ ГРАМ МОЗОК НЕМАТЕ.АЈ СЕГА ТЕШЕТЕ СЕ САМО ДЕКА КЕ ЗЕМЕТЕ ТИТУЛА НА ВАШИОТ СМРДЕН ФОРУМ.----ИМА НАС ГРОБАРА 200 МИЛИОНА ЈЕБЕМО ЦИГАНЕ СА И БЕЗ КУРТОНА---ГАНЦИ,ГАНЦИ ВИ СТЕ ОВДЕ СТРАНЦИ----:vozbud::vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
АБЕ ДА ВИ ЈА МОЧАМ ЈА ТАА ВАША ЛИГА НА ШАМПИОНИ,ДОСТА ВЕЌЕ САМО СОНУВАТЕ.РАЗБУДЕТЕ СЕ И ВИДЕТЕ ГО РЕАЛНИОТ СВЕТ КАКОВ Е ДЕНЕСКА ЦИГАНИИИ.ИМА ДОСТА КОНТЕЊЕРИ ЗА ВАС НИЗ СВЕТОВ,ЌЕ ВЕ СОБЕРЕ СИТЕ ТАМУ.ЗЕМАЛЕ ТИТУЛА И ГО ТАПАТ 200 ГОДИНИ СО ТАА ТИТУЛА.ГОЛЕМ КУР СТЕ ЗЕМАЛЕ

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
АБЕ ДА ВИ ЈА МОЧАМ ЈА ТАА ВАША ЛИГА НА ШАМПИОНИ,ДОСТА ВЕЌЕ САМО СОНУВАТЕ.РАЗБУДЕТЕ СЕ И ВИДЕТЕ ГО РЕАЛНИОТ СВЕТ КАКОВ Е ДЕНЕСКА ЦИГАНИИИ.ИМА ДОСТА КОНТЕЊЕРИ ЗА ВАС НИЗ СВЕТОВ,ЌЕ ВЕ СОБЕРЕ СИТЕ ТАМУ.ЗЕМАЛЕ ТИТУЛА И ГО ТАПАТ 200 ГОДИНИ СО ТАА ТИТУЛА.ГОЛЕМ КУР СТЕ ЗЕМАЛЕ
Реалниот свет е дека вие никогаш нема да ја земета таа ЛИГА НА ШАМПИОНИ шо ја викаш "голем кур" а сон е на секој фудбалер.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ЌЕ СЕ ВАДАТ СО НЕА ЗАСЕКОГАШ,ЗАТОА ШТО ТОА Е ЕДИНСТВЕНОТО ВРЕДНО ЗА НИВ,ГЛУПЕРДИ СО ТАПИЈА.ПАК ЌЕ РЕЧАМ-ГОЛЕМ КУР АКО СТЕ ЗЕМАЛЕ ТИТУЛА,МЕ ЗАБОЛЕ ЦЕВОТ.АМА СО ТАА ТИТУЛА ЦЕЛ ЖИВОТ ЛИ ЌЕ СЕ ВАДИТЕ БЕ?????ЗАТОА ВИКАМ РЕАЛНОСТА ВИДЕТЕ ЈА--ПАРТИЗАН ВЕ ЕБЕ И ЌЕ ЕБЕ НА СЕКОЕ МОЖНО НИВО:pos2::pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Види ја табелата на една страна назад, и ќе видиш на што се ваѓаме :smir: А и од кога немате тепано на ЈНА не ми одговоривте? :):) И на тоа се ваѓаме :) Едноставно на се што е можно :) А вие сонувајте дека ќе влезете во ЛШ, а камо ли да освоите :pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ПА НИЕ ВЛЕГОВМЕ БЕ АЛООО НЕИНФОРМИРАН ЕДЕН.ВО ГРУПА СО РЕАЛ МАДРИД ПОРТО И УШТЕ ЕДНА НЕ СЕ СЕЌАВАМ КОЈА БЕШЕ.АМА ВИЕ СПИЕТЕ УШТЕ ВО ТАА 92 ГОДИНА,ШТО ДА ВИ ПРАВАМ:pos2::pos2:АЈ СЕГА МАРШ ОД ОВОЈ ФАН-КЛУБ ЖИТИ СЕ,НЕ ГО ВАЛКАЈ ИМЕТО НА ПАРТИЗАН.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ПА НИЕ ВЛЕГОВМЕ БЕ АЛООО НЕИНФОРМИРАН ЕДЕН.ВО ГРУПА СО РЕАЛ МАДРИД ПОРТО И УШТЕ ЕДНА НЕ СЕ СЕЌАВАМ КОЈА БЕШЕ.АМА ВИЕ СПИЕТЕ УШТЕ ВО ТАА 92 ГОДИНА,ШТО ДА ВИ ПРАВАМ:pos2::pos2:АЈ СЕГА МАРШ ОД ОВОЈ ФАН-КЛУБ ЖИТИ СЕ,НЕ ГО ВАЛКАЈ ИМЕТО НА ПАРТИЗАН.

ВлегоВТЕ!!! А ја ви викам сонувајте дека ќе ВЛЕЗЕТЕ! Иди учи македонски!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
:pos2::pos2::pos2::pos2:НЕ БЕ НИЕ СМЕ РЕАЛНИ,НЕ СОНУВАМЕ КАКО ВАС УШТЕ ДА СМЕ ВО 92 ГОДИНА И ДА СЕ КУРЧИМЕ СО ТАА МОЧАНА ТИТУЛА:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom