Фан Клуб: Партизан

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ajde se javi "MAKEDONCETO" so kompleks od srbite , bravo bravo , i ti mene ke ucis za partiotizam. Sto ima da ucime od srbite vo sport? Partizan ima bujet od 10tina milioni evra a momentalno Rabotnicki ima 700 000 . Ako tolku te palat srbite , slobodno preseli si se kaj niv , eve ti ja juzna srbija so site nejzini ubavini , VRANJE, PRESEVO , MEDVOJE . Inace ne bev ni za Partizan, ni za Fener , ednostavno me zabole i za ednava i za drugava stoka.
У право си. Иако не треба да мешаме многу политика и спорт, сепак треба и малку да се контролираме. Некогаш толку се нервирате/радувате за странскиве клубови, а за Македонија толку не се нервирате. Нормално е, сепак тоа го има насекаде не само кај нас, и јас навивам за Звезда, ама треба малку да се контролираме!

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ajde se javi "MAKEDONCETO" so kompleks od srbite , bravo bravo , i ti mene ke ucis za partiotizam. Sto ima da ucime od srbite vo sport? Partizan ima bujet od 10tina milioni evra a momentalno Rabotnicki ima 700 000 . Ako tolku te palat srbite , slobodno preseli si se kaj niv , eve ti ja juzna srbija so site nejzini ubavini , VRANJE, PRESEVO , MEDVOJE . Inace ne bev ni za Partizan, ni za Fener , ednostavno me zabole i za ednava i za drugava stoka.
Па ако те здоболо шо има да солиш памет!Ај бриши тамо кај твоето клупче и тамо продавај мозок и иронија!!!

В

Вори

Гостин
Ако сме против Работнички тогаш сме србомани,бате јас сум за Вардар од македонска лига и можеш да ќутиш...

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Dali osekam deka nekoj vo nemoj i vo nedostatok na argumenti , probuva da bide Agresiven i opasen. Ako nemozes da izdrzis vo diskusija do kraj ne ja ni pocnuvaj.

В

Вори

Гостин
Аман бе,ја не реков нешто лошо,едноставно реков дека навивам за Вардар во мак.лига.Извини Работнички ама Скопје навива за Вардар-е ова те боли знам.БТВ ако немаш нешто да кажеш во врска со Партизан не знам што бараш на овој фанклуб.Поздраввввв

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Ако сме против Работнички тогаш сме србомани,бате јас сум за Вардар од македонска лига и можеш да ќутиш...
Me zabolje mene za koj si , mene mi e krivo sto makedonskata raja uspesite(delumni) 2-2 so fenerbahce WOW , gi smeta kako za svoi uspesi . Mene bi mi bilo premnogu milo bilo koj makedonski klub da napravi nesto poveke, makar bil Vardar ili Pobeda ili Pelister. Ali znam spored koj mentalitet trgate, gi gledate srbite kako nekoja uber rasa, i avtomatski vi se pravi erekcija na niv

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Аман бе,ја не реков нешто лошо,едноставно реков дека навивам за Вардар во мак.лига.Извини Работнички ама Скопје навива за Вардар-е ова те боли знам.БТВ ако немаш нешто да кажеш во врска со Партизан не знам што бараш на овој фанклуб.Поздраввввв
Ne se odnesuvase na tebe postot vo kojsto vikam deka poradi nedostatok na argumenti probuva da bide agresiven. Za Vuk_violetoviot bese namenet

В

Вори

Гостин
Еве нешто јас да ти кажам.Претпоставувам дека живееш во Скопје.Јас живеам во Гостивар,а истиот град нема свој тим.Исто така претпоставувам дека одиш на стадион секогаш кога игра Работнички,а јас нема каде да одам.Ти си од Скопје и навиваш за Работнички,јас сум од Гостивар(60 % албанци),и нема тим за кого можам да навивам и да има нема да навивам од горенаведената причина.Затоа навивам за Челси и Партизан,ако тоа ти смета не знам!!

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Еве нешто јас да ти кажам.Претпоставувам дека живееш во Скопје.Јас живеам во Гостивар,а истиот град нема свој тим.Исто така претпоставувам дека одиш на стадион секогаш кога игра Работнички,а јас нема каде да одам.Ти си од Скопје и навиваш за Работнички,јас сум од Гостивар(60 % албанци),и нема тим за кого можам да навивам и да има нема да навивам од горенаведената причина.Затоа навивам за Челси и Партизан,ако тоа ти смета не знам!!
KK Mavrovo-Gemidzii :smir:

В

Вори

Гостин
Ти ме заебаваш за ова или...
+ Македонска лига не даваат на ТВ,а не сум глупав да дојдам до Скопје или Битола за да гледам подпросечен фудбал,а Челси и Партизан секогаш ги гледам и пратам,се надевам дека ме разбра сеа што сакав да ти речам!!!

Член од
13 август 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
umere si dragane ostala je tuga uvek ce te voleti grobarai sa juga umreo si dragane ostala je nevera najveci su pederi cigani za severa .sekoga i sekade VO MOETO SRCE SAMO PARTIZAN.SO VERBA VO BOG GROBAR DO GROB..MECKAA TETOVO

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Davor JosifoskiЕве нешто јас да ти кажам.Претпоставувам дека живееш во Скопје.Јас живеам во Гостивар,а истиот град нема свој тим.Исто така претпоставувам дека одиш на стадион секогаш кога игра Работнички,а јас нема каде да одам.Ти си од Скопје и навиваш за Работнички,јас сум од Гостивар(60 % албанци),и нема тим за кого можам да навивам и да има нема да навивам од горенаведената причина.Затоа навивам за Челси и Партизан,ако тоа ти смета не знам!!

BRAVO za ova sto go pisa
:salut::salut:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
шо мислите как у турција по мое тешко

Член од
21 јули 2008
Мислења
55
Поени од реакции
1
umere si dragane ostala je tuga uvek ce te voleti grobarai sa juga umreo si dragane ostala je nevera najveci su pederi cigani za severa .sekoga i sekade VO MOETO SRCE SAMO PARTIZAN.SO VERBA VO BOG GROBAR DO GROB..MECKAA TETOVO
taka e brate so verba vo bog grobar do grob ziveo partizan i majka srbija grobari zakon pozzzzz

шо мислите как у турција по мое тешко
nema da bidi tesko uzivaj 0-1 za partizan kje bidi

Ma kakov partizan, gi cekame Dinamo da napravat podvig i da gi anuliraat dvata gola prednost na.... ne pamtam koj bese :)
nema sansi da pominat tie ustasite mozi samo partizan da pomini e taka da znajs

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Партизан-Банат 1-0.Не премногу добра игра,но доволна за водство и одржување на водството.Уште 20 минути до крајот.Партизан убаво и со победа ја започнува одбраната на титулата.(се надеваме и на влез во Лигата на Шампиони)
Гробар до гроба.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom