Фан Клуб: Партизан

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Оооо Партизанеее волимо те срце сии где ти да играш ту су твој гробари само теби верни само теби одани...

1-1 72 .....0-1 Короман,1-1 Јоветич ајде само напред!

ScarFace

Командант
Член од
11 јануари 2006
Мислења
124
Поени од реакции
2
Натпреварот беше одличен иако Ц.Звезда 2 пати беше во водство Партизан имаше поубава игра и Звездашите беа надиграни.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ах Партизане Партизане...пак го извлече газот ебаве гробарите а!!! Звезда имаше и 2 црвени картони...ама тоа е! Колку ќе беше слатка победата на ЈНА!!!

F

fantomX

Гостин
Ах Партизане Партизане...пак го извлече газот ебаве гробарите а!!! Звезда имаше и 2 црвени картони...ама тоа е! Колку ќе беше слатка победата на ЈНА!!!
Поточно, 1 црвен.
Вториот беше за нокј од клупата, што не игра голема улога на теренот.
Исто и резервниот голман на Партизан беше така исклучен.

Па ако рачунаме и резерви што не играат голема улога на теренот, Партизан - 1 црвен; Звезда - 2 црвени

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И +...требаше да попие тој од одбрана (не ми текнува сега) кога Короман излезе сам пред голот...овој го повлече за дрес и го лупна од земја, а што е најтрагично немаше ниту фаул. Судијата на бесилка директно!

F

fantomX

Гостин
Не знам, не гледав.
Само головите и усмен извештај за случувањата на една српска телевизија...

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Натпреварот беше одличен иако Ц.Звезда 2 пати беше во водство Партизан имаше поубава игра и Звездашите беа надиграни.

SLUSAJ BRACO BEZ NAVREDA ALI NE SE VELI ZVEZDASITE NEGO CIGANITE.OK!

AJ VAKA PISETE SITE SVOE MISLENJE U VRSKO SO IZGRADBATA NA NOVIOT STADION DALI GO PODRZUVATE I ME INTERESIRA KAKVO MISLENJE IMATE ZA NASIOT STADION ZA JNA

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Rivalstvoto pomegju Partizan I c.zlezda ( Grobari i cigani ) , postoelo od mnogu odamna . Pomladti clenovi na forumov neka gi prasat svoite tatkovci , a oni postarite neka se prisetat koja bila Najmoknata , Najludata , Najorganiziranata grupa Na poranesnite YU prostori ( a sigurno i posiroko ) ... KAZNENA EKSPEDICIJA - na celo so legendarniot "Pampi" . Site drugi grupi ( BBB , Torcida , Armada , i najmnogu Ciganite ) imale "kompleks" od togasnata Grobarska avangarda ... Pampi e moze i eden od prvite fudbalski huligani u golem ultras . Juznata Tribina ja gradel najmnogu po primerot na angliskite huligani ( najmnogu od "HeadHunters" huliganite na FC Chelsea ) . Grobarite bile najmnogu punkeri koi slusale punk i rock za razlika od cigancinjata oki bile " kremci " :D Grobarite imaa golemi padovi ... Dvete najgolemi grobarski grupi ( "JUZNI FRONT" i " GROBARI 1970" ) bea skarani , povekje godisnata borba i bojkot ( koj se oznacuvase so neodenje na utakmici ) kon upravata ... No sega site tie raboti se zavrseni i pocna da se formira onaa juzna tribina kakva sto i treba da bide !!! ZA DRUGE SE NAVIJA - PARTIZAN SE VOLI !!! STAZA SLAVE SE NASTAVLJA !!!

SLUSAJ BRACO BEZ NAVREDA ALI NE SE VELI ZVEZDASITE NEGO CIGANITE.OK!

AJ VAKA PISETE SITE SVOE MISLENJE U VRSKO SO IZGRADBATA NA NOVIOT STADION DALI GO PODRZUVATE I ME INTERESIRA KAKVO MISLENJE IMATE ZA NASIOT STADION ZA JNA
Vo skoro vreme stadion nema da se gradi ( sega za sega ) a za JNA - stadion so dolga tradicija koj e izgraden za potrebite na armijata ...

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Inaku Partizan mu gostuva na Vardar vo noemvri na gradski - Odamna Grobari ne se doagale vo Makedonija ( uste sega mozam da namirisam incidenti ) ...

Kajgana Shop

На врв Bottom