Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака од мене... Избришете ги сите игри од компјутерот... и посветете се на нешто друго... додека играв кантер сокршив неколку мауси и 2 тестатури од нервоза (потпчно ХНС)... се откажав од сите игри и сега ми е многу подобро... мислам дека кантер е чисто губење време... би поддржал стратегии игри и квизови... но сепак да не претеруваш

Препорака од мене... Избришете ги сите игри од компјутерот... и посветете се на нешто друго... додека играв кантер сокршив неколку мауси и 2 тестатури од нервоза (потпчно ХНС)... се откажав од сите игри и сега ми е многу подобро... мислам дека кантер е чисто губење време... би поддржал стратегии игри и квизови... но сепак да не претеруваш

Тебе ти треба “стручна“ помош :)

Игрите се за опуштање, а не за нервоза и збрлавување и кршење и..... затоа се ИГРИ

Поранокога си играл жмурка, и кога ќе те најдел некој... му удираше ќотек на тој? :pos:

Оти не бива да направам дедикатед сервер?!
9sf1cm.jpg

Koga Pustam CS ne gi cita bukvite nitu edna kako da ne postojat bukvi vo igrata :toe: Pomos nekoj pls :kesa:

Koga Pustam CS ne gi cita bukvite nitu edna kako da ne postojat bukvi vo igrata :toe: Pomos nekoj pls :kesa:

Објасни малку (ако може и со слики), ништо не те сватив вака...

Да не пишуваш со кирилица таму?

Како може да се игра 1,6 на edubuntu, тој во школо што го имаме.

Објасни малку (ако може и со слики), ништо не те сватив вака...

Да не пишуваш со кирилица таму?

Ne be na angliski si e igrata samo sto ne gi dava bukvite eve ti primer:

Koga pustas kanter ti dava pozadinata na igrata i vo leviot kosh treba da ima
New Game
Find Server
Options
Quit
----------
Kaj mene gi nema...
i na sreka go pogodiv find server i gore na prozorot kade shto treba da ima
Internet --- Favourites --- Lan itn.. Kaj mene nema...
i pak na sreka vo konzola pisav connect ( ne go davashe connect koga go kucav) i go kopirav serverot i me pusti stiskam TAB nickovite i skorot ne gi dava. P O M O S :toe:

Ne be na angliski si e igrata samo sto ne gi dava bukvite eve ti primer:

Koga pustas kanter ti dava pozadinata na igrata i vo leviot kosh treba da ima
New Game
Find Server
Options
Quit
----------
Kaj mene gi nema...
i na sreka go pogodiv find server i gore na prozorot kade shto treba da ima
Internet --- Favourites --- Lan itn.. Kaj mene nema...
i pak na sreka vo konzola pisav connect ( ne go davashe connect koga go kucav) i go kopirav serverot i me pusti stiskam TAB nickovite i skorot ne gi dava. P O M O S :toe:

Бриши ја таа кантер што ја имаш, попара (си ја) е направена. Инсталирај си нова, по можност Non Steam v32

Бриши ја таа кантер што ја имаш, попара (си ја) е направена. Инсталирај си нова, по можност Non Steam v32

I do toa ne e instalirav 10 mozni verzii na kanter ...
modelirani , nemodelirani, patchovi...
ako mozes so nesto drugo da mi pomognesh... ? :toe:

ај некој ако може нека непише краток гуид како да стаам мој графит на кантер :) или ако има нека даде линк од друг топик :smir:

Може линк за симнување на Кантер Страјк 1.6, проверена, благодарам однапред. :pipi:

А кој е најновиот пач и кај да го симнам ... ? :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom