Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
@ Shorty
bind mwhellup duck
Znaci u controlite ke napravish duck so gluvceto t.e da scrollash i ednash na gluvceto nadolu/nagore i ke kleknes(ctrL).
Neznam kak na drug nacin da go objasnam :)

pomos

moze da mi kazete koi se ip serverite na btv serverite i od kaj da simnam citovi?nema da igram na kgn serverite so cit:D

moze da mi kazete koi se ip serverite na btv serverite i od kaj da simnam citovi?nema da igram na kgn serverite so cit:D

94.100.104.125:27015 - GameBTV1 Counter-Strike 1.6 Server
94.100.104.125:27016 - GameBTV2 Counter-Strike 1.6 Server
94.100.104.125:27017 - GameBTV3 Clan War CS 1.6 Server

Ова се ИП адресите а читови нема :wink:

Сто снажи Your Map de_season is differs from Server`s ???? Ми касујт на Counter Strike Source vaka na ta mapa.ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР. POZZ :wink:

Сто снажи Your Map de_season is differs from Server`s ???? Ми касујт на Counter Strike Source vaka na ta mapa.ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР. POZZ :wink:

Твојата мапа de_season е различна од онаа на серверот. Оди во фолдерот MAPS, најди ја мапата и избриши ја истата. Следно, конектирај се на серверот и автоматски ќе се симне мапата и ќе можеш да играш :wink:

Lele zs ne mozam kanter da igram normalno,koga ke go oklucam izleva mi edno i mi kazuva deka ne moze video da bide na normal mode tuku software mi izleva :@ dadeh reinstal pak isto :@ HELP ..:jaj:

Lele zs ne mozam kanter da igram normalno,koga ke go oklucam izleva mi edno i mi kazuva deka ne moze video da bide na normal mode tuku software mi izleva :@ dadeh reinstal pak isto :@ HELP ..:jaj:
Најверојатно слаба графичка, и јас го имаах истио проблем додека не си купих нов компјутер. И сега не е кујзнаа шо, ама оде на OpenGL.

Инсталирај драјвери за графичката ако немаш инсталирано.

или слегни го само драјверот opengl од нет.

Ako moze direktan link za download.:nesum::jaj::toe::vozbud::smir::uvo::salut::nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom