Помош околу Counter-Strike (општо)

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
nemam awp crosair kakof crosair , moze mi prai problemi zasto staif cern awp. ama bes sxe ne mi prai problemi

Ако немаш , избриши го авп моделот што погоре го наведов и играј си со обичен

Фала за линкот, ако може објаснение како се инсталират?

Downloadiraj го кој сакаш .. после уклучи WinRaR и таму каде што имаш фолдер resources ќе ѓо избришеш C:/ProgramFiles/Valve/cstrike/resources и после откога ќе ти се избриши ке му дадеш EXTRACT во C:/ProgramFiles/Valve/cstrike и он сам ќе креира фолдер resources .. Мислам дека сфати

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
ej da fala dacky mene mi prai ovoj awp problemi treba da go izbrisam :) .. pozz:smir:

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Ја симнав онаа CS Xtreme XTCS... и сеа да влезам да играм тоа иде Loading скоро до пола и ми се гаси играта и ми се појавува Fatal Error и вика Unable to load authentication library, Exiting...
HELP?

Член од
1 мај 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
Se macam veke 2 dena da instaliram botovi na cs 1.6 i uste ne biva .. nemam pojma zasho neke ...

Resize both cstrike windows so that they are facing one another. This is the easiest way to transfer files between two folders.

Sho po .!. e znaci ovoa ... angliski slab0 mi ide ... :D

Da se nee nekoj aren da mi objasne na mk arno ke bide ...
http://www.fpsbanana.com/tuts/5464 .... :pipi::pipi:

LimpeX

Die For Luna
Член од
30 ноември 2008
Мислења
71
Поени од реакции
1
Se macam veke 2 dena da instaliram botovi na cs 1.6 i uste ne biva .. nemam pojma zasho neke ...

Resize both cstrike windows so that they are facing one another. This is the easiest way to transfer files between two folders.

Sho po .!. e znaci ovoa ... angliski slab0 mi ide ... :D

Da se nee nekoj aren da mi objasne na mk arno ke bide ...
http://www.fpsbanana.com/tuts/5464 .... :pipi::pipi:
Абе ке го слегнеш тоа од линкот и ке треба да ги избришеш таму тие и после Ке ги ставиш новите .. ако не ме разбираш питај некој друг

Член од
1 мај 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
Абе ке го слегнеш тоа од линкот и ке треба да ги избришеш таму тие и после Ке ги ставиш новите .. ако не ме разбираш питај некој друг
Cek be tip4e ne mi se karaj ..

kako mislesh da gi izbrisam tamu tia a da gi stavam posle novite

Kajgana Shop

На врв Bottom