Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Линк на профил или пп за CS,и потребните пачеви.
Планирам да се вратам,а wot не ми дава линк намерно,се плаши .!.

H

-HRO

Гостин
Golem problem ijam ve molam pomagajte!Instalirav cs so patch v21!Koga instalirav staiv serveri!Koa ke vlezam na adsl ili kgb server se mi vika "cannot continue without sprite telekomadsl.spr"(i taka se na site serveri razlicen sprite) i ne me konektira na serverot!Sto da napravam vise neznam me polude cs se nezdravi verzii na net se!

Член од
2 декември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
MOZE NEKOJ DA MI POMOGNE DA KREIRAM CS SERVER SO WAR3 LEVELI?

SAKAM DA KREIRAM SERVER SO WARCRAFT 3 TFT LEVELI (NEMORA DA BIDE SERVEROT ZA NA INTERNET MOZE I SERVER ZA LAN) AKO ZNAE NEKOJ NEKA PISE![AKO TREBA NESTO DA SE DWNLOADIRA OSTAVETE LINK AKO ZNAETE]

FALA :helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101

А кога (ако) го потрошиш лимитот ке ги смалиш рејтовите на

rate 3500
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 30

колку поголеми се рејтовите, толку е поквалитетно пукањето, позз.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Гледам во скриншот слики повеќето имаат нешто бројки фпс...

Зошто служи тоа и како да наместам?
- во кратки црти :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
SAKAM DA KREIRAM SERVER SO WARCRAFT 3 TFT LEVELI (NEMORA DA BIDE SERVEROT ZA NA INTERNET MOZE I SERVER ZA LAN) AKO ZNAE NEKOJ NEKA PISE![AKO TREBA NESTO DA SE DWNLOADIRA OSTAVETE LINK AKO ZNAETE]

FALA :helou:
Да не ја згреши темата :) ?

Гледам во скриншот слики повеќето имаат нешто бројки фпс...

Зошто служи тоа и како да наместам?
- во кратки црти :)
show_fps 1, и ти покажува фпс т.е. број на фрејмови ( слики ) у секунда, ништо посебно не добиваш ако мислеш на подобрување на графика или слично

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
^
Не е show_fps 1, cl_showfps 1.

^^
Можеш и да немстиш net_graph 1/2/3, и net_graphpos 1/2/3 за на која страна сакаш да ти е.

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
eve so e problemot so sxe...

Имаш Авп модели да имаш зум како на пушка на авп-то и скаутот .. оди во C:/ProgramFiles/Valve/cstrike/models и избриши ги v_awp.mdl i v_scout.mdl и ке почекаш да ти се downloadiraat кога ќе се конектираш на cs.kajgana.com

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
^
Не гледам за scout да има модел, само за awp има. Како и да е, Кагебе влези во C:\ProgramFiles\Valve\Cstrike\models и избриши v_awp.mdl, веќе ти има објаснато Dacky.

Да прашам јас, од кај да најдам друга позадина во кантерот, еве како што му е на Кагебе...

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
^
Не гледам за scout да има модел, само за awp има. Како и да е, Кагебе влези во C:\ProgramFiles\Valve\Cstrike\models и избриши v_awp.mdl, веќе ти има објаснато Dacky.

Да прашам јас, од кај да најдам друга позадина во кантерот, еве како што му е на Кагебе...

http://www.fpsbanana.com/guis/games/3 повели

^

За секој случај .. оти кога ќе го избрише авп моделот па можи за скаутот да му се појави..:star:

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
nemam awp crosair kakof crosair , moze mi prai problemi zasto staif cern awp. ama bes sxe ne mi prai problemi

Kajgana Shop

На врв Bottom