:kesa:Za tvoja informacija sekoe sxe ima virus.Poremetuva nesto u windows ama posle uninstall e ko staro.Poentata e deka nema saglam sxe.:smir:
:kesa:Za tvoja informacija sekoe sxe ima virus.Poremetuva nesto u windows ama posle uninstall e ko staro.Poentata e deka nema saglam sxe.:smir:
Ne e taka?!?!?!?Napraiv scan na sxe i se poremeti mislam antivirusot.Sto se ne najde cookies,spyware(ne ace) i eden trojan.Taka da tisina,ipak sea ti ako imas antivirus postar od mene toa e ok.:kesa:
Шо си симнувал ти бе?
+ каков антивирус имаш?
Јао човече, ти сериозно си имал проблеми бе.Ne e taka?!?!?!?Napraiv scan na sxe i se poremeti mislam antivirusot.Sto se ne najde cookies,spyware(ne ace) i eden trojan.Taka da tisina,ipak sea ti ako imas antivirus postar od mene toa e ok.
Реинсталирај све...Aj pomagajte pot hitno
Instalirav toa sXe injected 6.9 i pak ko ke vlezam na kajgana serverot me isfrla i mi vika deka mi treba sxe injected....a instalirano mi e i pusteno e?????
Aj pobrzo oti mnogu mi se igra
до нетот ти е изгледа.. кај мене не прави така.. брзо менува.zs ovie 2 dena nekako sporo mi ide koa ke stisnam na Q za da smenam puska kao da mi secka a neam LAG ?. da ne ima problem na KGN ili do mtnet ?
Mozno e :S:jaj:до нетот ти е изгледа.. кај мене не прави така.. брзо менува.
idi tamu kaj so ti e instaliran kanterot i najdija ikonata HLDS ili pisi na youtube.com HLDS server \ i vidi kako so..koja programa mi trebit da sa napram moj server ??????