Не ставај wait во никој случај ќе ти лагира кога ќе скролаш.Еве ти најточно:
bind mwheelup "buyequip; wait; slot3"
bind mwheelup "buyequip; wait; slot4"
bind mwheelup "buyequip; wait; slot5"
:helou:
Jбг, ја сум олд скул Порано немаше вакви командиНе ставај wait во никој случај ќе ти лагира кога ќе скролаш.
bind mwheelup "hegren" HE
bind mwheelup "flash;flash" 2 x Flash
bind mwheelup "sgren" SG
Малку пооптимизирано : )
EDIT: Проверено и работи.
covek cit si staval i koa si go brisel si go izbrisal fajlot za vklucuvanje vo igra mislam mora reinstal na cs:|сега не можам да играм..Зошто е така? ХЕЛП плсссс:jaj:
А зашто те кикнуваат?eeee luge debe kazejte i na kajgana 2 da ne me kiknuvat pls pls pls pls pls
Исклучи се што симнуваш од интернет (торент и limewire НИКАКО!!!) додека играш кантер. И стај си побрз интернетШто е тоа ПИНГ или ЛАТЕНСУ нонстоп ме кикаат заради тоа пошто е мн висок над 100 иде без проблем може ли да се среди за да играам на раат??????
Исклучи се што симнуваш од интернет (торент и limewire НИКАКО!!!) додека играш кантер. И стај си побрз интернет
хаха, тоа ти е што то сецка, од кога стискаш ТАБ и од десно ти пише Латенцу тоа ти е лаг..Треба да го исклучеш мсн-то и нема да те ќикат..:smir:
Го зачувуваш во играта во cstrike фолдеро под името tempdecal.wad:helou:е а да ми каже некој како да си напраам Paint sprey каква слика сакам таква да си стаам имам програма ама незнам дека и како да ја зачувам
Aleksi4 џабе е што му кажуваш, не разбира! ја му кажуваф ништо не разбире:helou:Го зачувуваш во играта во cstrike фолдеро под името tempdecal.wad:helou: