Помош околу Counter-Strike (општо)

TheRocky

Mite a.k.a nG.NoobsGonnaDie
Член од
15 септември 2008
Мислења
157
Поени од реакции
5
:nesvest::nesvest:HELP:jaj::jaj:нека ми каже некој како да снимам демо и как да го ставам тука и на YouTube плсс ...:smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
шо да наместат човек? кажи ми оти и јас го имам истио проблем.. шо как да им кажам :)
Едноставно,ке досадуваш ного...и ке ти средат.После 2 недели ми средија на мене:)
Поздрав:pipi:

zeeroX*

Level [Unknown] =]
Член од
10 јануари 2008
Мислења
123
Поени од реакции
6
шо да наместат човек? кажи ми оти и јас го имам истио проблем.. шо как да им кажам :)
абе ного знам шо местат .. чачкат нешто .. а може и да имаш Вируси .. така да .. прво удри еден стегнан Скан на ПЦ-то .. па ако не ти се управи .. викај си ги кабелНет. .. ке им кажеш што проблем имаш дека интернетот те заебава и ке дојдат .. ке ти го наместат...

warlic MKD

КирЕ..Поштарот
Член од
16 септември 2008
Мислења
270
Поени од реакции
5
абе ного знам шо местат .. чачкат нешто .. а може и да имаш Вируси .. така да .. прво удри еден стегнан Скан на ПЦ-то .. па ако не ти се управи .. викај си ги кабелНет. .. ке им кажеш што проблем имаш дека интернетот те заебава и ке дојдат .. ке ти го наместат...
Еј Вејс .. исти проблем .. CL_FlushEntityPacket ..
Немам вируси на компјутер .. го скенирав 2 по ред , дефрагмент , реинстал на игра и на схе .. викаш до кабел нет е ??

Неможам да играм на секој 5 мин ми излева и ми се гаси кантер .. !! ..

и кажи што да им речм на кабелнет .. ??

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Едноставно,ке досадуваш ного...и ке ти средат.После 2 недели ми средија на мене:)
Поздрав:pipi:
??
Ка го среди дај кажи и јас да го средам ..
Чити горе.Ке му кажаш на Кирето оти ти излева cl_flushenitrtypacket...ке направат:)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Немам вируси на компјутер .. го скенирав 2 по ред , дефрагмент , реинстал на игра и на схе .. викаш до кабел нет е ??

Неможам да играм на секој 5 мин ми излева и ми се гаси кантер .. !! ..

и кажи што да им речм на кабелнет .. ??
исти случај... компјутеро го форматирах и инсталирах Cs и пак не бива флашентинтипакет пише..значи да се јавам. .ОКс.. утре денеска на работата.Фл

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Gledam se nervirash nesto..

Vleguvash vo igra, dokolku sakash nekoj da snimish odish Spectactor, otvarash Console
pishuvash record ( ime kako sakash da bide demoto ) primer: record TheRocky. Snimash do koga sakash, posle otvarash pak console i pishuvash stop.
Ova ti e so snimanjeto na demoto. Za da go najdesh odish vo Folderot kaj shto ti e instalirana igrata. ( pr. C/Program Files/ Valve/ cstrike -> kaj mene) Go nagoash demoto, kako sho e potpisano.. i dokolku sakash da go stavish na forum najprvin ke treba da go kacish na www.rapidshare.com. Odish Browse, go naogash demoto i Upload. Koga ke zavrshi, ednostavno ti dava Download Link, go Copirash i go Pastirash ovde na forum. The End

ivan_legenda

I`m LEGENDA
Член од
21 јули 2007
Мислења
101
Поени од реакции
2
Zdravo.Konecno se prikluciv na kajgana serverite posle dolgo vreme.Imam eden problem!!!Ne mozam da pisuvam koga gram mi vika dole desna kaj so se dava se koj so pisal "#Cstrike_Chat_AllDead".Moze li nekoj da mi kaze so treba da napravam
pozz

TheRocky

Mite a.k.a nG.NoobsGonnaDie
Член од
15 септември 2008
Мислења
157
Поени од реакции
5
пиши во „конзоле“ say nesto i ke vidas, забравив поточно сру...Ако мислам за да пишеш со сау пОЗЗзз:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom