Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
:nesvest::nesvest:HELP:jaj::jaj:нека ми каже некој како да снимам демо и как да го ставам тука и на YouTube плсс ...:smir:

шо да наместат човек? кажи ми оти и јас го имам истио проблем.. шо как да им кажам :)
Едноставно,ке досадуваш ного...и ке ти средат.После 2 недели ми средија на мене:)
Поздрав:pipi:

шо да наместат човек? кажи ми оти и јас го имам истио проблем.. шо как да им кажам :)

абе ного знам шо местат .. чачкат нешто .. а може и да имаш Вируси .. така да .. прво удри еден стегнан Скан на ПЦ-то .. па ако не ти се управи .. викај си ги кабелНет. .. ке им кажеш што проблем имаш дека интернетот те заебава и ке дојдат .. ке ти го наместат...

абе ного знам шо местат .. чачкат нешто .. а може и да имаш Вируси .. така да .. прво удри еден стегнан Скан на ПЦ-то .. па ако не ти се управи .. викај си ги кабелНет. .. ке им кажеш што проблем имаш дека интернетот те заебава и ке дојдат .. ке ти го наместат...

Еј Вејс .. исти проблем .. CL_FlushEntityPacket ..
Немам вируси на компјутер .. го скенирав 2 по ред , дефрагмент , реинстал на игра и на схе .. викаш до кабел нет е ??

Неможам да играм на секој 5 мин ми излева и ми се гаси кантер .. !! ..

и кажи што да им речм на кабелнет .. ??

Едноставно,ке досадуваш ного...и ке ти средат.После 2 недели ми средија на мене:)
Поздрав:pipi:

??

Ка го среди дај кажи и јас да го средам ..
Чити горе.Ке му кажаш на Кирето оти ти излева cl_flushenitrtypacket...ке направат:)

Немам вируси на компјутер .. го скенирав 2 по ред , дефрагмент , реинстал на игра и на схе .. викаш до кабел нет е ??

Неможам да играм на секој 5 мин ми излева и ми се гаси кантер .. !! ..

и кажи што да им речм на кабелнет .. ??

исти случај... компјутеро го форматирах и инсталирах Cs и пак не бива флашентинтипакет пише..значи да се јавам. .ОКс.. утре денеска на работата.Фл

Gledam se nervirash nesto..

Vleguvash vo igra, dokolku sakash nekoj da snimish odish Spectactor, otvarash Console
pishuvash record ( ime kako sakash da bide demoto ) primer: record TheRocky. Snimash do koga sakash, posle otvarash pak console i pishuvash stop.
Ova ti e so snimanjeto na demoto. Za da go najdesh odish vo Folderot kaj shto ti e instalirana igrata. ( pr. C/Program Files/ Valve/ cstrike -> kaj mene) Go nagoash demoto, kako sho e potpisano.. i dokolku sakash da go stavish na forum najprvin ke treba da go kacish na www.rapidshare.com. Odish Browse, go naogash demoto i Upload. Koga ke zavrshi, ednostavno ti dava Download Link, go Copirash i go Pastirash ovde na forum. The End

Zdravo.Konecno se prikluciv na kajgana serverite posle dolgo vreme.Imam eden problem!!!Ne mozam da pisuvam koga gram mi vika dole desna kaj so se dava se koj so pisal "#Cstrike_Chat_AllDead".Moze li nekoj da mi kaze so treba da napravam
pozz

пиши во „конзоле“ say nesto i ke vidas, забравив поточно сру...Ако мислам за да пишеш со сау пОЗЗзз:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom