Едноставно,ке досадуваш ного...и ке ти средат.После 2 недели ми средија на менешо да наместат човек? кажи ми оти и јас го имам истио проблем.. шо как да им кажам
абе ного знам шо местат .. чачкат нешто .. а може и да имаш Вируси .. така да .. прво удри еден стегнан Скан на ПЦ-то .. па ако не ти се управи .. викај си ги кабелНет. .. ке им кажеш што проблем имаш дека интернетот те заебава и ке дојдат .. ке ти го наместат...шо да наместат човек? кажи ми оти и јас го имам истио проблем.. шо как да им кажам
Еј Вејс .. исти проблем .. CL_FlushEntityPacket ..абе ного знам шо местат .. чачкат нешто .. а може и да имаш Вируси .. така да .. прво удри еден стегнан Скан на ПЦ-то .. па ако не ти се управи .. викај си ги кабелНет. .. ке им кажеш што проблем имаш дека интернетот те заебава и ке дојдат .. ке ти го наместат...
Ка го среди дај кажи и јас да го средам ..Средив проблемот,конечно.....
Се гледаме на серверите
Едноставно,ке досадуваш ного...и ке ти средат.После 2 недели ми средија на мене
Поздрав
Еј Вејс .. исти проблем .. CL_FlushEntityPacket ..
??
Чити горе.Ке му кажаш на Кирето оти ти излева cl_flushenitrtypacket...ке направатКа го среди дај кажи и јас да го средам ..
исти случај... компјутеро го форматирах и инсталирах Cs и пак не бива флашентинтипакет пише..значи да се јавам. .ОКс.. утре денеска на работата.ФлЕј Вејс .. исти проблем .. CL_FlushEntityPacket ..
Немам вируси на компјутер .. го скенирав 2 по ред , дефрагмент , реинстал на игра и на схе .. викаш до кабел нет е ??
Неможам да играм на секој 5 мин ми излева и ми се гаси кантер .. !! ..
и кажи што да им речм на кабелнет .. ??
Ок ќе биде утре денеска не работат..Чити горе.Ке му кажаш на Кирето оти ти излева cl_flushenitrtypacket...ке направат
и она ке му каже не е до нас имаш вирусеОк ќе биде утре денеска не работат..