Аеродром
Faithful :)
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 2.217
- Поени од реакции
- 256
Ok samo print pisuva da znaes ako e toa kako sto vikas odlicno fala vi mnogu!:smir:епа принт е ти мора да зимаш линии или се правиш нездрав...
Ok samo print pisuva da znaes ako e toa kako sto vikas odlicno fala vi mnogu!:smir:епа принт е ти мора да зимаш линии или се правиш нездрав...
Моментално е 6.6, еве ти линк за download.Едно прашање кое схе е сега на сервериве се немам уклучено од пред бајги време.
На јпг снимам и е малку матна...Зависи до форматот на кој се снимат. Дали ке е bmp (над 1000кб) или jpg (20-30kb)
Во BMP формат е најквалитетно.На јпг снимам и е малку матна...
На кој друг да снимам за да не е матна?
На јпг е матна, а бмп зафаќа многу. Така да сними го во PNG, нема да е ни матна, ниту пак зафаќа мнгоу.На јпг снимам и е малку матна...
На кој друг да снимам за да не е матна?
Пробав преку PNG, не е матна, за зафаќањето и така и така, 500 до 525 ... зависи од материјалот на сликата.На јпг е матна, а бмп зафаќа многу. Така да сними го во PNG, нема да е ни матна, ниту пак зафаќа мнгоу.
До лагот е, ти се ствара голем лаг и едноставно ти се укочува интернетот...ми пишува горе у деснио агол
Warning:Flash_Utility Packet...
до интернетот е или ?
До Интернет-от ...ми пишува горе у деснио агол
Warning:Flash_Utility Packet...
до интернетот е или ?
Pocekaj ne go simnuvaj ova obicnovo sxe 6.7.Za 1nedela spored mene ke izleze fixot kako sto vika iverson toj ke sredi se,za sega mi nema praveno problemi!Bidi strpliv ne se nerviraj! :smir:sxe injekted - virus injekted . nemoze na raat da izigras edna partija a 5 pati da ne se iskluci zaradi spywere i ostali krlezi i zasto zaradi gomnari i iskompleksirani kretencinja da se kurcat vo maalo deka parce pravat na net i sega 80% od lugevo imaat virus (vo pc) .i sega ke baram luge da go preformatiraat cel pc. i zasto - zaradi gomnari sto ( ej ne ide sega sve sto mislam da napisam ) i mnogu sun nervozen.aaaallllloooo vredi li?