Линк на оригинал модели?Бидејки барав на гоогле и ништо не најдов...Некоја модифицирана верзија на кантер си симнал.
Ја имаш нормалната на cs.kajgana.com, симни си ја.
Или симни си оригинал модели, ама повеке замарање е.. поарно инстал цела одново.
Simni ja od www.cs.kajgana.com i simni go i patchot za da citas i da se namali lagot.I se gledame na server:smir:Линк на оригинал модели?Бидејки барав на гоогле и ништо не најдов...
Ми ја дадоа играта од едно нет кафе, и ми работеше без проблеми некое време, се додека не ја избришав(пред 2-3 месеци) и сега пак ја инсталирав...
Fala ti mnogu!!
Како сликаше?Fala ti mnogu!!
Inace kade da go najdam screenshotot sto go imam slikano?
F5 fala ti mnogu inace na testatura nemam printscreen.:smir:Како сликаше?
1 начин - преку F5, сликата ќе ја најдеш во C:\Program Files\Valve\Cstrike
2 начин - преку PrintScreenSysRq, стискаш на ова и идеш во Paint и правиш Ctrl+V, или Paste.
Мора да имаш барај копче што пишува PrtSc или SysRq :wink:F5 fala ti mnogu inace na testatura nemam printscreen.:smir:
тери над стрелките делете , инсерт оште понагоре ке видаш тамF5 fala ti mnogu inace na testatura nemam printscreen.:smir:
Brat ja znam kade e ama go nema ima scroll lock,pause break i print.Ako neka ke slikam na F5!тери над стрелките делете , инсерт оште понагоре ке видаш там
епа принт е ти мора да зимаш линии или се правиш нездрав...Brat ja znam kade e ama go nema ima scroll lock,pause break i print.Ako neka ke slikam na F5!