Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Го напраив еве играм ама може некој со слики да ми објасни како да го слегнам Пачот за да не ми вика Цхат_Алл_Деад

Го напраив еве играм ама може некој со слики да ми објасни како да го слегнам Пачот за да не ми вика Цхат_Алл_Деад

Симни ја од тука целосната кантер со најновиот пач.

Абе докажано е дека в23 е најдобар. Нема да ти покажам со слики , но убаво ке ти објаснам
1.Одиш www.cs.kajgana.com
2.Бараш поле downloads и стегаш на него , и одиш во cstrike и таму го има пачот
3.Стегаш download на пачот
4.Го инсталираш
5.Си играш на сервер без проблеми

П.С ти вика chat_all_dead# затоа што имаш стар и грд пач , и немој да се залажуваш по најновиот од корун , в23 Рулзз.

Се тоа го напраив сеа имам уште само 1 проблем не можам да се прекрстам и да се викам ЕНТЕР од ГГКлиент еднаш коа истовремено бев и на ГГКлиент ми пишуваше Пинки11 дека така ми е никот на ГГКлиент и сеа нејке да се мења никот :(

Ах да и да не забораам како да си стаам мое лого на кантеров сакам да стаам слика една со Пинк Пантер доколку не може и понатаму да се смени Никот

Kорун добар пач. ..ем се е на шпански. .. и плус рекламира некоја си страна, сите мислат чит е :@

ЕНТЕР напиша:
Чоек се ова напраив и нејке :(
Спушти HlTagConverter јас нон-стоп со тоа си правам логоа, сеа ако незнаеш како јбг ...

Help ! Ненадејно ја избришав иконката од цс од десктопот и сеа неможам да влезам со sXe-то на сервер пошо морам да влегувам преку халф лајф . Help !

Реинсталирај си кантерот, и ја така се заебав :):)

пс. Ако знае некој друг совет нека каже да знам за понатаму :xe:

Дајте хелп бе, исталирав тој пач в31 мислам беше.. . се рекламира. .. ставам тетоважа, слика реклама... реисталирав врз него в23 или како беше пак исто... реинстал на цела игра и само в32 пак се рекламира тој :@:

eee иверсон напишав јас убаво в23 рулз , не го слушајте корун , ништо сега , форматирај компјутеро:pos:

А си пробал да га смениш тетоважата, или да направиш ти твоја па да га ставиш, ако немаш за правење дој на МСН ќе ти направам

Help ! Ненадејно ја избришав иконката од цс од десктопот и сеа неможам да влезам со sXe-то на сервер пошо морам да влегувам преку халф лајф . Help !
Направи нов shortcut, па во target напиши:
"X:\XXX\Valve\hl.exe" -nomaster -game cstrike"

И то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom