Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
го симнав пачот го инсталирав ама не сака ми се појавува:

Fatal Error
W_load Wad File: couldn`t load gfx.wad

ако стиснем ОК излага ако идем Х пак излага од игра...
го преинсталирав 2-3 пати и пак ништо ... и кантерот го преинсталирав 2-3 пати и ништо....?
дан треба да се стави во некој посебен фолдер од кантер или нешто друго ...?

F1 Help ... :)

Можеби овој проблем не е за таа тема ама нема веза ... Кога завршува мапата на серверите мн. време чекаме додека да влезе у друга мапа ... Мора да биде така или некој проблем има ? Поз ! :)

Можеби овој проблем не е за таа тема ама нема веза ... Кога завршува мапата на серверите мн. време чекаме додека да влезе у друга мапа ... Мора да биде така или некој проблем има ? Поз ! :)

Тоа ти е чат тајм ... незнам на колку е направено, порано беше 1 мин. сеа незнам точно.. .

Тоа ти е чат тајм ... незнам на колку е направено, порано беше 1 мин. сеа незнам точно.. .

Абе Чат Тајм 2 мин. Можам слободно да кажам дека подобро би било ова да се тргне од серверот зашто и вчера и денес играм и мн. се жалат ... Се дига нервозата не само кај мене и кај др. играчи ... Ако не сум у право нека каже некој .

Абе Чат Тајм 2 мин. Можам слободно да кажам дека подобро би било ова да се тргне од серверот зашто и вчера и денес играм и мн. се жалат ... Се дига нервозата не само кај мене и кај др. играчи ... Ако не сум у право нека каже некој .

така е треба чат тајм да биде 5-10 сек.. а не по 120 сек(2мин.) се чека многу време!!

Па има луѓе на кои им се збори ко стари баби :pos: :pos: 30 sec. нормала.. .

чат тајмот нема никаква врска со тоа ..серверот е од германија што очекувате одма да се смени и не разбирам што е толкава нервоза можете да си почекате 1 мин

го избришав шорткатот и сеа неможам да ја пуштам,мора преку халф лајф а така ми прави проблеми схе.чаре?

го избришав шорткатот и сеа неможам да ја пуштам,мора преку халф лајф а така ми прави проблеми схе.чаре?
Направи си нов шорткат, десен клик на него, properties -> target -> [и во зависност од тоа каде што ти е инсталиран кантерот] "C:\Program Files\Valve\hl.exe" -nomaster -game cstrike

го симнав пачот го инсталирав ама не сака ми се појавува:

Fatal Error
W_load Wad File: couldn`t load gfx.wad

ако стиснем ОК излага ако идем Х пак излага од игра...
го преинсталирав 2-3 пати и пак ништо ... и кантерот го преинсталирав 2-3 пати и ништо....?
дан треба да се стави во некој посебен фолдер од кантер или нешто друго ...?

F1 Help ... :)
си го решив проблемот сега можам да играм на КГН серверите ...:helou:

Направи си нов шорткат, десен клик на него, properties -> target -> [и во зависност од тоа каде што ти е инсталиран кантерот] "C:\Program Files\Valve\hl.exe" -nomaster -game cstrike
тенкју

Da ne znae so e ova Runtime Error! Mi se pojavuva i mi se gasi igrata... Ili koga ke spustam konzola posle 5-10 sekundi mi se gasi pak igrata i mi e pojavuva toa aj ako znae nekoj so e rabotata neka pise...

Steam

MI treba malce pomos.. pa ako moze nekoj da mi pomogne .
Instalirav Steam CS 1.6 i sea probuvam da se uklucham na cs.kajgana.com mi izleguva ova..
my.php

Ako mozhe nekoj dami help ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom