ninja.com

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Еден пребарувач, што да ти кажам.. го користи Google за пребарување (=

А уставари ја прочитавте ли причата позади ова?
Финтата била што белата светлина користела многу повеќе енергија од црната(мислам дека беше некоја цифра околу 50%) и како што иде времето за штедење енергија и тоа било некоја акција

Па нормално, кај секој монитор, телевизор, итн... за да се репродуцира белата светлина се троши најмногу енергија... а за црната најмалку.

Абе добар е ало Google си е Google :nenene:

немојте лоши работи за гугл, он ми е другарче, се ми кажува
:zver: си е гугл

одлично xD

само некој да ми каже зашто служи sign in функцијата?

тамбс ап! Ова иде на дифолт на мозилата :)

Абе добар е ало Google си е Google :nenene:
немојте лоши работи за гугл, он ми е другарче, се ми кажува
:zver: си е гугл

??? ај прочитај....
Еден пребарувач, што да ти кажам.. го користи Google за пребарување (=
значи гугл црн е :)...користи гугл енџин само е гугл со црн скин...:) иначе го знам пребарувачов од поодамна, едновреме го користев ама не дава исти резултати со стандардниот гугл, а и нема толку додатоци...

Едно време сакав да најдам друга позацина за гугл, да не е бела пошто блешти и мн удира во очи, а вака со црна мислам е најдобро.
Е сега, вакво нешто е ептен лејм, нека има свој пребарувач и немора да се копира гугл 100%.

Едно време сакав да најдам друга позацина за гугл, да не е бела пошто блешти и мн удира во очи, а вака со црна мислам е најдобро.
Е сега, вакво нешто е ептен лејм, нека има свој пребарувач и немора да се копира гугл 100%.

Најдоле пишува (c) Google, исто така пишува Google Custom Search.. што е тука „лејм“?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom