Постои ли љубов?

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Љубов е навистина голем збор.А да не смарам многу ви кажувам со чиста сигурност дека љубов има...:back: и дека ние сме составени од љубов и...секаде ја има само треба да се завртите и затрлате вашите очи за да ја видите.:smir:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Постои бе мамата...

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Нема љубов све е навика
Можат да ме убедат дека све постои ама љубов НЕ (освен љубовта кон семејството и кон БОГ)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нема љубов све е навика
Можат да ме убедат дека све постои ама љубов НЕ (освен љубовта кон семејството и кон БОГ)
Не може да те убедува некој дали постои или не,за нешто што се чувствува и што кај секој е различно.

Можеби не веруваш бидејќи не си почувствувала сеуште вистинска љубов,ете затоа.А кога ќе ја осетиш,тогаш ќе знаеш дали постои или.

Плус иако е глупаво да го викам ова,сепак имаш 15 години.Сеуште не си видела ништо од животот.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Нема љубов све е навика
Има Љубов ,
само треба да ја почувствуваш, но сеуште си млад за вистински да ја осетиш :),

најубо ти кажа Крејзи
сепак имаш 15 години.Сеуште не си видела ништо од животот.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
...постои таму некаде за таму некого...

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Луѓето кои не искусиле љубов е исто како да не живееле.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Луѓето кои не искусиле љубов е исто како да не живееле.
Ах...колку само си во право за ова.:pipi:

Затоа и не се плашам од љубовта, напротив сакам пак да се почувствувам жива.:(

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Не може да те убедува некој дали постои или не,за нешто што се чувствува и што кај секој е различно.

Можеби не веруваш бидејќи не си почувствувала сеуште вистинска љубов,ете затоа.А кога ќе ја осетиш,тогаш ќе знаеш дали постои или.

Плус иако е глупаво да го викам ова,сепак имаш 15 години.Сеуште не си видела ништо од животот.
Нема љубов, ако има дефинирај ми ја

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нема љубов, ако има дефинирај ми ја
Ооо девојко ти читаш постови или?
Ти викам дека не може да се дефинира нешто што се чувствува,емоции.Тоа кај секоја индивидуа е различна.
Имаш 15 години и на ова што го збориш ќе се смееш.Така било речиси кај сите останати.
Почекај малце да добиеш искуство во животот,не само едновечерни мувања и врски од недела дена,па ќе видиш дека ќе ти се смени мислењето.

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Ооо девојко ти читаш постови или?
Ти викам дека не може да се дефинира нешто што се чувствува,емоции.Тоа кај секоја индивидуа е различна.
Имаш 15 години и на ова што го збориш ќе се смееш.Така било речиси кај сите останати.
Почекај малце да добиеш искуство во животот,не само едновечерни мувања и врски од недела дена,па ќе видиш дека ќе ти се смени мислењето.
Зошто се фаќаш за годините?Нели љубовта не познава граници?Таа е вашата теорија
Имам во Животот Поминато повеќе од колку можеш да замислиш
Можда ќе дојде време и јас некогаш да се заљубам и лудо да верувам во љубовта.Ама сега не верувам и мислам дека секаква останата дискусија би довела до кавга меѓу нас

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Можда ќе дојде време и јас некогаш да се заљубам и лудо да верувам во љубовта.Ама сега не верувам и мислам дека секаква останата дискусија би довела до кавга меѓу нас
А колку можеш да имаш поминато со само 15 год. мене не ми е јасно ама ич мислам немој да летате сеуште не дека си мала или слично но сепак........:smir:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Тоа е твое дали веруваш или не веруваш. Само тоа што ти не веруваш во љубов не значи дека не постои љубовта. И убаво кажa Crazy in Love љубовта е чувство и како такво не може да се објасни нити дефинира. Во животот постојат нешта за кои ни сите зборови на овој свет не се доволни за да се објаснат.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Зашто да дојде до кавга?Ова е форум и соодветно на тоа ние тука дискутираме.

Да љубовта може да се појави во секој период,но сепак во животот за да искусиш права љубов,треба малце созреаност и искуство.

Kajgana Shop

На врв Bottom