MAKEDONEC_PP
ПОБЕДАШ
1.Мислиш дека тие ги исполнуваат стандардите на ФИФА и УЕФА???
Освен Филип 2 откога ке се направи друг стадион ние немаме!!!
2. Без пари!!!:nenene: Што сме ние селска лига!!!
3. Ај ке те молам објасни ми го тој правен субјект!!!???
4. А сега и беше тешко да се сконцетрираат 12 клуба па затоа еден се откажа и уште некој е на пат!!!!
5. И сега имаме затворски казни само зависи од тоа што неправиле прекршителите ако е напад, според законот сигурно ке лета кривична!!!
6. ОК
7. Има, затоа јас пишав претходно во другиот пост дека треба да се подели на Источна и Западна. Земи прочитај не реплицирај тукутака!
8. Сум во право, затоа што клубовите од Втора лига едвај патуваат од Охрид до Струмица а камоли пак некој Третолигаш. Затоа е најдобро овие лиги да не постојат туку само Општински лиги!!!
Поздрав!!!
П.С. Ви честитам за голманот Вртевски знам дека сеуште е рано не сепак е успех!!!
1. Зборувам за стандарди пропишани од нашата федерација кои би обезбедувале ПРИСТОЈНИ услови.
2. Маркетинг стратегија бе батка (ако се зголеми гледаноста тогаш пари, а сега само услуга би ни напрајле да пренесуваат, оти и онака сите побрзо би гледале Касандра отколку твоето Турново заградено со бодликава жица)
3. ???? не знајш шо е правен субјект????
4. е па затоа 10
5. дури и само за влегување во терен ти зборувам
6.
7. За две втори лиги немаме капацитет(играчки) - втората лига треба да биде за нијанса послаба од првата
8. За третата лига ОК
Ај ЧАО