К
Кнез Мишкин
Гостин
http://biology.ukim.edu.mk/content/view/19/35/lang,en/Dali moze nekoj da gi napise postdiplomskite studii od biohemija i fiziologija i molekularna biologija ( gi nema na pmf stranata).
:salut:
http://biology.ukim.edu.mk/content/view/19/35/lang,en/Dali moze nekoj da gi napise postdiplomskite studii od biohemija i fiziologija i molekularna biologija ( gi nema na pmf stranata).
Или си прва година на ПМФ, или за мене си првата со излегла со вакви пофални зборови за ПМФ.:smir:ПМФ е закон....ако не друго барем професориве се трудат да те научат нешто се мачат ти пикаат во глава....а не како кај др факултети ни предавања не им држат професорите туку асистенти ја вршат таа работа...и за тоа што сме мн малку луѓе во споредба со правен,економски и др можеме сите информации да ги дознаваме навремено без некоја мака и без висење по огласни...едноставно го среќаваш професорот во ходник или му одиш до канцеларја и си го прашуваш.... и тие како нормални луѓе ти одговараат итн итн
Јас сум на физика и исто имам само пофални зборови за професорите и асистентите (со некој исклучок). За на другите институти не знам, за моите си кажувам.Или си прва година на ПМФ, или за мене си првата со излегла со вакви пофални зборови за ПМФ.:smir:
Или е некој професор од ПМФ, па се сам фалиИли си прва година на ПМФ, или за мене си првата со излегла со вакви пофални зборови за ПМФ.:smir:
Океј извини, еве јас лично да си кажам дека не сум нешто изненаден од факултетот.Кога се запишував пред 3 години очекував многу повеќе ама може па јас сум имал преголеми очекувања.А?Не сум прва година баш сум си последна,а може да сум првата шо излегла со вакви пофални зборови...инаку кога бев прва мислев дека е за никаде така шо се замараат со нас ама сега едноставно сфакам дека луѓето сакаат да научиме само.а инаку ние секогаш сме незадоволни само малку треба да направиме споредба со др факултети...е дури тогаш ке сватиме колку сме срекни шо го имаме таков каков што е...и уше една работа шо ја сакам кај пмф....никогаш нема гужва на студенски...
Или син/ќерка на некој професор/професорка.Или е некој професор од ПМФ, па се сам фали
Тоа не е кај лабораториите со растенија, туку толку мириса од фармата за Apo E knockout стаорците, потребни за истражувањата на д-р Јасмина Димитрова-Шумковска во склоп на оделението за биохемија, но миризбата ќе ја компензираме со фактот дека стаорчињата се многу слатки :helou:Абе...
у дело за биологија,таму лабораториите со растенија и сл шо ви се хемиските делови...
успевате да издржете без гас маски?
Како копа мајко мила, по тие скалите што се на страна дрвените, не се поминуваТоа не е кај лабораториите со растенија, туку толку мириса од фармата за Apo E knockout стаорците, потребни за истражувањата на д-р Јасмина Димитрова-Шумковска во склоп на оделението за биохемија, но миризбата ќе ја компензираме со фактот дека стаорчињата се многу слатки :helou:
Сеуште има, само со друго име е сеа, ПМФИма ли вистина во тоа дека порано на местово на нашиов факс имало лудница???