Па што си барал у таа компјутерска училиница, таа е само за хемичари, од такви падобранци како вас нема место за нас:baeh:Toreador напиша:iako lici na se osven na kompjuterska uclinica. plus, prasav ko coek dali moze da sednam, idiotkata mi rece deka ne mozelo, a nemaa ni cas, nemaa ni kolokvium. ebate toa ebate.
Не е за хемичари...за физичари е...окапвав таму цел ден ...Ivka напиша:Па што си барал у таа компјутерска училиница, таа е само за хемичари, од такви падобранци како вас нема место за нас:baeh:
Volkswagen напиша:Не е за хемичари...за физичари е...окапвав таму цел ден ...
BTW екс-студент на физика сум... :baeh:
Ivka ај олабаи малку со напаѓање да не те ошамарам...Ivka напиша:Па што си барал у таа компјутерска училиница, таа е само за хемичари, од такви падобранци како вас нема место за нас:baeh:
Викторгг напиша:Ivka ај олабаи малку со напаѓање да не те ошамарам...
Биолозите имаат асистентки за паѓање на Гз. Иначе требаше да пријавам испит уште на 30ти. Секако сеуште не сум бил, има некој желба да ми напраи услуга? Тоа е најдобриот дел од ПМФ уствари, на студентски секоаш се фини госпоѓите кои работат. На ниеден друг факултет нема тоа. На филозофски еднаш ќе тепав една од тие мамици и најебем... кај нас до сега само еднаш ги имам начекано нервозни... Срциња се. пу пу пу, да не ги урочам.
Da cist vozduh, priroda, milina da ne pomislis deka treba da odis salaaДобро е тоа што е погоре факултетот, секој ден вежбање. Само ако може и една жичара да ни направат и се би било совршено. Инаку Институтот на Информатика е баш супер
Јас студирам на хемија-аналитичка биохемија...повели ако треба некоја информација:helou:Ima li nekoj sto studira Hemija od vas na forumot i na koj smer e...?