Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2:
Каква пациендурија боооооооооо.

Те прашвам како беше наместена и зошто Баерн играше со прва постава, НЕЗНАЈШ!!

Значи верваш во нешто шо не го знајш т.е. СЛЕПО верваш. Ти сигурно и во Дедо Мраз верваш, ама кој да ти објасни, ај ќути си сеа да не ти го расипвам Божиќ.

ти бе читаш шо пишувам или ?
на се ова погоре ти одговорив
зошто не со втор состав зошто наместена 1 и се другооо

море оти толку глуп се прајш бе сине
абе еден блекпул го гонат затоа што дојде со втор состав кај астон вилаа(сомнителна утакмица била )
а не па лига шамшиони во ситуација каде рома базел и клуж се борат за 2рата позиција!

Пффффффффф го гонеле.

Кој смеј да ти забрани да играш со резерви бе? Ти се слушаш какви глупости качиш.

Не му треба победа, најнормално, НАЈФУДБАЛСКИ му дава шанса на резервите. Нема ништо тука контроверзно, си се пласираја сега си тактизират.

--- надополнето ---

ти бе читаш шо пишувам или ?
на се ова погоре ти одговорив
зошто не со втор состав зошто наместена 1 и се другооо

Ти се изгубе целио, ништо не одговоре.

Зошто да не смејат да играт со втор состав? Кое правило му забранва?

Нема такво правило!! Значи незнајш! И ТРАСКАШ!

И ќути сеа готово, прифати дека си глуп и дека ја загуби расправијата пред да се бламираш дополнително.

добро не реков јас дека баерн не смеел да игра со 2ор состав
ти праша зошто не играле ...ти одговорив дека тогаш ќе беше посомнителна утакмицата
сеа разбра? и не ми врти муабет ако незнаеш шт о да вратеш

и се запна ко слеп за стап
зошто зошто и зошто играле со прв состав?
го дрежеле поголем коеф одговара така?

Претеравте со муабетиве, кај се водат на несоодветна тема па и со навреди почнавте од нервоза, дај ве молам прекинете ...
Значи денес испаѓа не смее да се изигра натпревар со пресврти освен ако не станува збор за осмина, четврт, полуфинале или финале во ЛШ, бидејќи на секое друго место ( куп, првенство, фаза од групи ) ке може да се бутне и овој муабет за местенки.
Тоа кладилниците очигледно создадоа една параноја кај вас ( ја не играм од моја 17та година ) и убедени сте дека убав резултат за око уз меч со многу голови мора да биде наместен, еве, приметете дека по секој ваков натпревар на форумов мора да се започне оваа тематика од некој рандом член, значи истите се константни, освен, ако не станува збор за голем натпревар и тоа од нокаут фаза каде нема назад и нема стагнирање, или имаш прогрес или чаодовиџења.

Но, како и да ја вртите, без јасно прецизирани податоци и аргументи ништо не правиме, едноставно ќе водите една расправија врз база на претпоставка и ништо повеќе.

АКО НЕМАШ ДОКАЗ НЕМОЈ ДА ВЕЛИШ ДЕКА Е НАМЕСТЕНА И КРАЈ ! СЕГА И СЕКОГАШ НАЈДИ ДОКАЗ СО ЛИНК И ДОКАЖИ . ... АКО НЕ ОВА ДА ТИ Е ПОСЛЕДЕН ПОСТ ТУКА

Еј сите што љубоморите одете по ѓаволите и не замарајте овде. И да е местена тоа си е наша работа а можете да серете кога ќе се докаже а до тогаш само љубоморете и не замарајте. Ако гледаме реално рома не е финансиски моќна за да може да мести во ЛШ освен ако арапите не почнале да пуштат пари. Иначе во недела имаме понезгоден противник од Баерн, не знам како ќе поминеме кај Палермо, ми изгледа тешка утакмица!

Еве ви и видео од местенката!! :)

Но, како и да ја вртите, без јасно прецизирани податоци и аргументи ништо не правиме, едноставно ќе водите една расправија врз база на претпоставка и ништо повеќе.

Па то ми беше мене поентата уште од старт. Ако доволно сакаш и верваш и Исус ќе го видиш во тревата. Детски и глупи муабети се и немат место тука на форумот. Јас разбирам некој да се посомнева во некој натпревар, ама со фанатичка заслепеност да убедува во нешто базирано само на фактот дека имаше пресврт е стварно малоумен муабет.

никогаш нема да се докажи (да фатат некој клуб и да казнат) затоа што доколку тоа се случи ќе треба наредна година лига Ш да играат нумансија-асколи и бристол -дресден

--- надополнето ---

видеово..... ај шо се познава дека е редено па уште на 2-2 голот овај од баерн е пуца одма топкава да се забија ко за рома да игра ,уште да е земи со раце и на центар..

добро не реков јас дека баерн не смеел да игра со 2ор состав
ти праша зошто не играле ...ти одговорив дека тогаш ќе беше посомнителна утакмицата

сеа разбра? и не ми врти муабет ако незнаеш шт о да вратеш

и се запна ко слеп за стап
зошто зошто и зошто играле со прв состав?
го дрежеле поголем коеф одговара така?
Јас ќе ти кажам зошто.Уште од почетокот на сезоната,Баерн на располагање има 12-15 здрави фудбалери.Значи,и да сака НЕ МОЖЕ да игра ниту со најдобриот,ниту со најлошиот состав (а не затоа што некому ќе му биде нешто сомнително).
Едноставно,вчера Баерн играше со (во моментов) најдобриот состав од што мораше и според прикажаното во второто полувреме,заслужено изгуби.
И аман веќе со тезите за наместени натпревари.

никогаш нема да се докажи (да фатат некој клуб и да казнат) затоа што доколку тоа се случи ќе треба наредна година лига Ш да играат нумансија-асколи и бристол -дресден

--- надополнето ---

видеово..... ај шо се познава дека е редено па уште на 2-2 голот овај од баерн е пуца одма топкава да се забија ко за рома да игра ,уште да е земи со раце и на центар..

Еј, земи некое апче за нервоза и оди легни си, не е убаво да се нервираш вака! !

--- надополнето ---

Безнадежен си!

требаше да прекинам да ти докажам уште кога ми објасна дека милан и реал не е наредиле !
залудно загубено време ми беше ова

www wintip tk

се гледа уште од ников дека ти пратиш фудбал само заради парите и затоа те молам не ја гнаси темава со некој глупави тези кои немаат блага веза со реалноста. ако мислиш дека секој натпревар со повеќе од 1 гол е наместен продолжи да се лажеш себеси и живеј во заблуда а оставине нас „обичните смртници“ да дискутираме на други теми

А оти со прва постава играја Баерн?

Има логика за тебе то? Реално дали има логика?

Така и изговор ќе имаја, си ги одмарат играчите никому ништо, шојма вака “да се тргат“ од топка.

Сега сфаќаш колку траскаш?

Која црна прва постава..жити господ.
Пола пола беше составот, исто како Реал против Ајакс што играа.
На голот беше Крафт кој ДЕБИТИРА во ЦЛ баш против Рома... Тимошчук, Отл, Крос, Демикелис ...па и Гомез до некња беше втора постава!! По сплет на околности доби шанса каква што заслужува и максимално ја користи за разлика од минатата година кога на је добивше. Не може Баерн да испадне со 11 младиници па да се изгубат на Олимпико.

Еве убаво ѕирни го клипчево ..секој гол е сомнителен..првиот и вториот несакаш или неможеш да ги видиш ама на третиот гол за пеналот врз Бориело, запри на 3:27 да видиш како е поставен Лам во одбраната. Контенто, Демикелис и ВанБујтен се во линија а ЛАМ 5 метри назад..и нормално нема офсајд, пас на Тоти до Бориело и бидна што бидна.
Наредена е на полувреме, во второ полувреме излезе друг Баерн кој прими смешни голови и не се залагаше како да му беше сеедно дали ќе изгуби или победи.
И јас не верувам многу многу за местење во најелитното натпреварување ама емисијата и клипчево го докажуваат спротивното.
Се мести неприметно, не може апла да му се тргнат да си влезе сосе топка у гол...пример ти се овие 3 гола, неможеш да приметиш ти но некој што го разбира фудбалот може :wink:
И Јувентус местеа во Италија( ШАМПИОНИТЕ НА СЕРИА А !!)

Која црна прва постава..жити господ.
Пола пола беше составот, исто како Реал против Ајакс што играа.
На голот беше Крафт кој ДЕБИТИРА во ЦЛ баш против Рома... Тимошчук, Отл, Крос, Демикелис ...па и Гомез до некња беше втора постава!! По сплет на околности доби шанса каква што заслужува и максимално ја користи за разлика од минатата година кога на је добивше. Не може Баерн да испадне со 11 младиници па да се изгубат на Олимпико.

Еве убаво ѕирни го клипчево ..секој гол е сомнителен..првиот и вториот несакаш или неможеш да ги видиш ама на третиот гол за пеналот врз Бориело, запри на 3:27 да видиш како е поставен Лам во одбраната. Контенто, Демикелис и ВанБујтен се во линија а ЛАМ 5 метри назад..и нормално нема офсајд, пас на Тоти до Бориело и бидна што бидна.
Наредена е на полувреме, во второ полувреме излезе друг Баерн кој прими смешни голови и не се залагаше како да му беше сеедно дали ќе изгуби или победи.
И јас не верувам многу многу за местење во најелитното натпреварување ама емисијата и клипчево го докажуваат спротивното.
Се мести неприметно, не може апла да му се тргнат да си влезе сосе топка у гол...пример ти се овие 3 гола, неможеш да приметиш ти но некој што го разбира фудбалот може :wink:
И Јувентус местеа во Италија( ШАМПИОНИТЕ НА СЕРИА А !!)

брат седи сега ние така си зборуваме детски муабети за вградинка:smir:
кај има местена у лш,ние македонциве го измисливме местењево утакмици
и ако му докажеш на синдикат дека е местена имаш пиење од мене:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom