Фан Клуб: Рома

Jockata

Рапериште
Член од
13 август 2009
Мислења
158
Поени од реакции
7
Сите сме нема кој не е ако видите некој во Велес со Дрес да се шета надоле гол тоа сум ја ама ако тепаме само па и да не тепаме ја ќе ги тепам сите ме убија од ладење .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Сите сме нема кој не е ако видите некој во Велес со Дрес да се шета надоле гол тоа сум ја ама ако тепаме само па и да не тепаме ја ќе ги тепам сите ме убија од ладење .
ахахах Јоцка немој само у собрание да упаднеш :pos::pos:

пс Бажеее јави сеее???

П

Паган-др

Гостин
Солидно прво полувреме. Одлична игра. Бориело многу пријатно ме изненади, стварно игра со срце типот. Некако Де Роси не е многу активен, може и така ми се причинува. Како и да е задоволен сум сега за сега.

Forza Roma!!!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
јбг не можат цел меч да се бранат го примија и тоа прекрасен гол на Милер, ајде сега во офанзива!

--- надополнето ---

е овој не го видов ми закочи стримот 2-0 за Баерн

П

Паган-др

Гостин
Влезе место Тоти мислам беше после вториот гол.

Тоа е тоа. Прво полувреме покажавме одлична игра, второ полувреме паднавме и во посед на топка и во создавање шанси. Тоти едноставно не е во состојба да игра. Кога води топка е премногу спор, и нешто што многу ме нервира само што ќе фати топка ќе ја подаде одма. Сфаќам проигрување, ама од место само да ја прими и да ја подаде не иде. Менез каде каде е пофлексибилен од Тоти, повеќе трча и може многу повеќе да изигра од Тоти во овој момент. Касети прво полувреме направи некоја добра акција, второ полувреме се изгуби. Де Роси цела утакмица топка не фати. Пријатно ме изненади Роси, дечкото одлично се покажа вечерва. И мислам дека човекот кој е најзаслужен за тоа што заврши 2-0, а можеше и полошо е Серџо. Секоја чест, одбрани многу добри топки. Се надевам дека во Рим ќе биде комплетен составот со Вучинич и Мексес.

Forza Roma!

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Па добро, мислам не сум изненаден, признавам дека ако очекував нешто поповолно ќе звучеше преоптимистички. Гледајте на позитивна страна изгубиме само со 2 разлика. ЕЕЕЕЕј Успех е ова .

Jockata

Рапериште
Член од
13 август 2009
Мислења
158
Поени од реакции
7
Немојте да се задоволувате со помалце голови денеска се играше некоја нова тактика на посраниот Раниери 8-0-2 за греови ................

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Беда и очај пријатели, беда и очај, колку и да звучи тешко - сепак тоа е реалноста...

Н

'Никола'

Гостин
Дечки прво да ви честитам за ферплејот, мислам дека почиста (Германско-Италијанска) утакмица немам гледано. Се држевте добро, посебно во првото, но сепак мислам дека премногу очекуваше Раниери да се брани до крај. Како и да е, сега наредниве три кола ги киниме помаливе, па се гледаме во Рим.:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom