значи некој од Бриги или Баптиста сигурно ќе си оди... по можност и двајцата
за Де Роси не коментираш, но ме фаќа страв, затоа морам да спомнам каква е ситуацијата, управата сака да му понуди уште сега договор пред Светското...
Ок слушај во врска со Де Роси, Рома секогаш ќе има мизерна понуда во врска со условите за негов договор гледано во однос со оние на Реал Мадрид, ова му е јасно и на Де Рсои ( барем се надевам).
Де Роси имаше едно интересно интервју изминативе денови во кое кажа неколку работи јасно а тие се :
Во врска со негов трансфер во Реал тој го искажува следново: Доколку Рома има некаква причина да ме продаде, без разлика дали е од финансиски карактер или технички јас тоа ќе го прифатам се со цел да и помогнам на екипата која ја сакам.
Значи од ова јас можам да заклучам дека тој кажува дека нема желба да си оди од клубот без разлика примања и се останато, но доколку Рома сака да го продаде тогаш тој тоа ќе го прифати. И Овде јас мислам дека е доволно јасен.
Е сега замисли си доколку би дошла до евентуална продажба на Де Роси, каква ќе биде ситуацијата на Росела пред навивачите ( таа мислам дека го има во обзир и ова).
На крај јас мислам ( а и се надевам) дека нема да дојде до продажба на Де Роси. Па останува да видиме.