Фан Клуб: Рома

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
можеби си во право но замисли се во нивна позиција како би реагирал?
E како бе ? Сигурно нема да кршам нога на дете пред кого е цела фудбалска кариера ...
Зашто со тој негов старт многу лесно можеше да дојде до ебење на ногата на Балотели.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
можеби си во право но замисли се во нивна позиција како би реагирал?
ја разбирам тензијата ама предизвикување на тепачка и неспортски потези за една легенда ќе остави црна дамка на неговата кариера

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Само едно ке кажам Тоти нека иде не Лечење! :nesum:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
E како бе ? Сигурно нема да кршам нога на дете пред кого е цела фудбалска кариера ...
Зашто со тој негов старт многу лесно можеше да дојде до ебење на ногата на Балотели.
100% си сигурен? тоти беше свесен за последиците и го направи фаулот. јас да бев на негово место можеби и полошо би реагирал

ја разбирам тензијата ама предизвикување на тепачка и неспортски потези за една легенда ќе остави црна дамка на неговата кариера
тоа сигурно да но како што кажав беше свесен и го стори тоа... тоти од секогаш е познат по провокации и слично... тоти е устав во рома, доколку тој реши рома да не постои веќе тоа и ќе се случи.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
100% си сигурен? тоти беше свесен за последиците и го направи фаулот. јас да бев на негово место можеби и полошо би реагирал
Па доволно е да го видиш начинот на кој беше скршена ногата на Арон Рамси од Арсенал за да сватиш што може да произлезе од таков удар во нога.
А потоа капак на Се и во глава го закачи дур овој се виткаше на земја ...

Можеби како играч е феноменален, ама ко човек не е ништо поарен од другар му Матераци, не за џабе на крај се поздравија ко најдобри другари, исти грди копилиња се во тој поглед, и затоа статусот на Дел Пиеро, Малдини, Занети, Тоти на глобално фудбалско ниво никогаш нема да го допре.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
другари тоа е... изгубивме поштено... навистина се надевав дека ова ќе биде наша утакмица, ама еден убав потег на Милито во стил на вистински голгетер ја реши утакмицата, не дека немавме шанси или не игравме убаво, ни недостигаше малце среќа... и несакам да коментирам во врска со тоа дали имало пенал или немало, и дали играчите на Интер глумеле и ја задржувале топката, таков е фудбалот...

одиме понатаму со кренати глави, кога ќе помислам на сите работи што се случија од летото па наваму ова за мене е успешна сезона... еве на пример во Октомври се молев да се искачиме на 4-то место и да го задржиме до крајот на годината, сето ова што се случуваше до сега за мене како навивач е голем плус оваа сезона... а и надежта последна умира, јас сеуште верувам во Скудетото :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Па доволно е да го видиш начинот на кој беше скршена ногата на Арон Рамси од Арсенал за да сватиш што може да произлезе од таков удар во нога.

Можеби како играч е феноменален, ама ко човек не е ништо поарен од другар му Матераци, не за џабе на крај се поздравија ко најдобри другари, исти грди копилиња се во тој поглед, и затоа статусот на Дел Пиеро, Малдини, Занети, Тоти на глобално фудбалско ниво никогаш нема да го допре.
колку и да ми реплицираш и да ме убедуваш тоти за мене ќе биде секогаш чекор пред другите макар и сите да ги убие. можеби глобално не... но што ме интересира за рајко или за петко дали ме сака или не?
а тоа дека тоти нема да го стигне малдини или дел пиеро? се лажеш верувај ми овој потег не го оддалечи од каде што беше, освен во очите на интерашите....

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833

ај ти кажи ми каков статус има Балотели на глобално фудбалско ниво со своите 19год.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ве сакам:))) Само така со Интер ништо понежно... Штета што промашија Вучинич и Хуан ама тоа е Интер со една акција до победа по 100ти пат

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
@Јовановски,

Од нив може не (според тебе) ама глобално, легенда вистинска како Занети не се раѓа уште еднаш!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
ај ти кажи ми каков статус има Балотели на глобално фудбалско ниво со своите 19год.
Па не сигурно како оноа на Тоти, играч кој газеше противници намерно и плукаше по останатите ...

Балотели важи за тежок провокатор, а такви има во сите тимови, али бар никогаш не стартувал со намера да повреди играч, односно, да направи старт за кој постои веројатност да скрши нога. :wink:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
@Јовановски,

Од нив може не (според тебе) ама глобално, легенда вистинска како Занети не се раѓа уште еднаш!
сакам да кажам дека секој има свое мислење:toe: не мора да значи дека сите го делат твоето мислење.... да налета фан на манчестер јунајтед ќе ни реплицира за гигс... не сум во право?

Па не сигурно како оноа на Тоти, играч кој газеше противници намерно и плукаше по останатите ...

Балотели важи за тежок провокатор, а такви има во сите тимови, али бар никогаш не стартувал со намера да повреди играч, односно, да направи старт за кој постои веројатност да скрши нога. :wink:
но има мана го мрази тимот каде што настапува се додека не се искачи на тронот

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
но има мана го мрази тимот каде што настапува се додека не се искачи на тронот
Далеку од тоа дека го мрази тимот, само нема грам мозок и прави потези аналогни на човек кој влегол у минус со неговото ниво на интелигенција.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Франческо Тоти за мене е најголема легенда, а вие ако сакате до сабајле го правите муабет!!!!

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Далеку од тоа дека го мрази тимот, само нема грам мозок и прави потези аналогни на човек кој влегол у минус со неговото ниво на интелигенција.
кога слушнав дека јавно искажа дека навива за милан:nesvest: се ми беше јасно како ден

Kajgana Shop

На врв Bottom