jovanovski
Motherfucker Jones
поголема победа не гледам брат интер се копиљаци и копиљаци ќе останат само мораше некој да им го дотера умот:рома:Има уште 5 минути да се игра ама.....:nesum:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
поголема победа не гледам брат интер се копиљаци и копиљаци ќе останат само мораше некој да им го дотера умот:рома:Има уште 5 минути да се игра ама.....:nesum:
Лузер е и лузер ќе си останит овај "вашиот легенда"... :kesa:
Точно, баш ко Занети. :wink:бар е легенда по тоа што е човек кој не си го шитка гзот кај што му даваат повејќе пари за разлика од вашите интераши
Се испадна добро, додека на крај скапана јаготка на шлагот. Не ми е криво за ништо, се гордеам со Рома, што од таков аутсајдер, успеа да му дише во врат на Интер.
Forza Roma! :рома3:
ама сепак го посакуваш вучинич така?Боби[Мкд];3535471 напиша:Сфатете го како сакате, али дефинитивно сте најгадната екипа, просто човек да му се згади кога гледа фудбал. Навивав за вас да разбиете монотонија али сеа дефинитивно заклучив дека само една екипа има во Италија.
Боби[Мкд];3535471 напиша:Сфатете го како сакате, али дефинитивно сте најгадната екипа, просто човек да му се згади кога гледа фудбал. Навивав за вас да разбиете монотонија али сеа дефинитивно заклучив дека само една екипа има во Италија.
Ајде бе па и вие
Ете ..победа на Интер ..ама неможе да се каже дека Рома не изиграа добро ..
1 шут еден гол ..
и не ми е кривоок сеа, ми е малце ама ..
од последни места ..до второ ..до финале ..браво Рома !
се гордеам со тимот за кој навивам
Forza Roma !:Рома:Grazie Roma !
можеби си во право но замисли се во нивна позиција како би реагирал?дечки едноставно победивме со малку среќа,фудбалот не беше убав за око, се ми мирисаше на тепачка
ама тоти и тадеи стварно непрофесионално однесување покажаа денес
посебно е стамота за тоти кој е сметан за легенда во италија:salut: