Фан Клуб: Рома

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.224
Поени од реакции
8.332
Имавме многу шанси кој не можевме да ги искористиме 1 контра и толку е ...

Тоа да му го кажеш на себичниот ТОТИ што незнае да подава ке беше 3 - 0 а не ке ми изиграва херој некој ебати тоа шупакот

v140

giallorosso
Член од
26 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
5
добро среќни ли сте сеа хиени едни се стрвите на други кога вие не можете да не победите

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
мислам дека имаше 1 пенал за рома
тоа е тоа

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.247
Поени од реакции
46.617
Ако уште некој испровоцира на фан клубов, ке јаде бан од темава без никаква шанса за тргање на истиот во иднина. :smir:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
не сакам да се исплачам овде ..иако така ми иди XD
И шо направи Тоти ?прокоцка ..
ама ајде ..што е тоа е ..
постои уште една мала надеж ..па да се надеваме ..
Форца Рома:Рома:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Навивав за Рома, беа подобри додека Сампдорија два пати шутнаа, два гола дадоа, ама тоа е фудбалот... ако може некој нека го напише распоредот на Интер и на Рома на натпревари до крајот, ме мрзи сега да барам, а и слаб сум со нет :smir:

И да... сакале-не сакале сите навивачи на Рома ќе мора да навиваат за Лацио, за прв пат можеби во нивните животи :toe:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Lazio-Inter ..................Parma-Roma

Inter-Chievo.................. Roma-Cagliari
Siena-Inter ...................Chievo-Roma
тоа е фудбалот ..

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
не заслуживме пораз, ама тоа е... незнам зошто ова и се случува на Рома, стварно незнам, Самдорија имаа 2 шанси кои ги искористија, ние имавме повеќе но не ги искористивме... имаше неколку случаи кога противничките играчи играа со рака дури имаше и пенал, ама јбг едноставно среќата не е на наша страна...
сега ќе се молиме Интер да киксне до крајот на сезоната и барем една утакмица да изигра нерешено, така само ние би биле шампиони... и друго што сакав да споменам, не им обрќајте внимание на некои провокатори како Кире Интер,Акси и лицемерот Думан, веројатно модераторите ќе ги избришат несодражајните постови, кои воедно за нас се и провокативни...

Форца Рома!!!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Колку немавме среќа еј, тоа чудо нешто. Пацерите 2 пати шутнаа, 2 гола дадоа. Капак на се, очигледен пенал не досуди оној ропакон при 1-0. Ваков пораз е длабок удар, ама идеме даље сеа со Парма, и да се надеваме дека Интер нема да триумфира со Лацио следнава утакмица, али тешко. Мислам дека 90% Интер ќе е шампион, тоа е тоа :toe:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Lazio-Inter ..................Parma-Roma

Inter-Chievo.................. Roma-Cagliari
Siena-Inter ...................Chievo-Roma
тоа е фудбалот ..
треба да се случи уште поголемо чудо од ова вечерва што го видовме за да Интер киксне со некој од овие три клуба:toe:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
имавме шанса и ја прокоцкавме тоа е:toe: никој не е крив најмногу ми е жал за мексес само дечкото секогаш се труди и ми се чини дека е најголем навивач на рома. сепак после ова мислам дека ќе си замине се што ќе му речам е Grazie (најголема желба ми е да остане ама ќе видиме).
на крај краева не е се загубено ако даде господ ќе киксне интер или пак ќе се задоволиме со купот.
и кога ќе се вратиме на почетокот на сезонава 2 место е како да сме освоиле лига на шампиони (крајот кажува нешто сосема друго)

и за крај хиени од типот на кире интер,боби мкд и останатите спамерчиња повелете на вас ви е редот.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ех каква шанса пропуштивте...

Сепак имате една минимална шанса следното коло...но овојпат не зависи од вас!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Нормално доколку не освоиме титула јас нема да бидам разочаран, кога само ќе помислам како стартувавме се молев за 4-то место и влез во ЛШ, во Октомври и тоа ми изгледаше недостижно:toe:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Нормално доколку не освоиме титула јас нема да бидам разочаран, кога само ќе помислам како стартувавме се молев за 4-то место и влез во ЛШ, во Октомври и тоа ми изгледаше недостижно:toe:
точно и да потсетам дека рома ги доби сите дербиа барем по еднаш со исклучок на милан. и едно благодарам до фановите на милан кои не досадуваа во нашиот фан-клуб (за разлика од други кои само за интер да не освои навиваа за рома)
и покрај се се надевам на добар трансфер-пазар летово

Kajgana Shop

На врв Bottom