Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заслужена е и тоа како, признајте си, полесно ќе ви е на душичката. Знаеше Раниери дека ќе одите на сила на средината, и мајсторски ве надигра. Си паѓаа играчите од Рома за секој миниманел фаул, си добиваа слободни, вашите се нервираа, протестираа, а со тоа добиваа жолти картони. Си креираа шанси дечките, и си ги реализираа истите, за разлика од вас. :леводесно: Тоа е тоа. Замени на место од страна на Раниери, одлична тактичка поставеност... Сума сумарум, заслужена победа. :wink:
Околу последниот дел од постот само се сложувам, ќе видиме на крај кој ќе се радува. Има уште многу да се игра.
ТИШИНА!!!!!!Ова ако е заслужена победа ја глава сечам,Интер погоди 3 стативи а највеќе ме изнервира играта на Рома во 2 полувреме само паѓаа ко пички да тече време али на крај ке видиме кој ке се радува:helou:
кај си бе мексес се изгуби некакоa za chivu sto mislis ? mene ne mi licese na dobro odnesuvanje a za cestitkite fala ajde sega gitla ve tepaavme GRANDE ROMA merda INTER![]()

признај дека ме знаеш да прифатиш пораз. пред 6-7 кола ти пишав дека ќе дојде денот кога ќе се пресметаме а и тогаш беше уверен дека ќе победите епа сега....Ова ако е заслужена победа ја глава сечам,Интер погоди 3 стативи а највеќе ме изнервира играта на Рома во 2 полувреме само паѓаа ко пички да тече време али на крај ке видиме кој ке се радува:helou:
Ок,како така не тепавте али на крај ако освоиме ке имате ремет од мене:wink:ТИШИНА!!!!!!
ХАХАХА еве и такви што не знаеле да губат па што изигра интер бе само маваа и гол од офсејд дадоо друго ништо ајде сеа бегај си таму во фан клуб на интер и научи да губиш:helou::helou:Ова ако е заслужена победа ја глава сечам,Интер погоди 3 стативи а највеќе ме изнервира играта на Рома во 2 полувреме само паѓаа ко пички да тече време али на крај ке видиме кој ке се радува:helou:
пази на болдираното ако го гледашОк,како така не тепавте али на крај ако освоиме ке имате ремет од мене:wink:

Заслужена е и тоа како, признајте си, полесно ќе ви е на душичката. Знаеше Раниери дека ќе одите на сила на средината, и мајсторски ве надигра. Си паѓаа играчите од Рома за секој миниманел фаул, си добиваа слободни, вашите се нервираа, протестираа, а со тоа добиваа жолти картони. Си креираа шанси дечките, и си ги реализираа истите, за разлика од вас. :леводесно: Тоа е тоа. Замени на место од страна на Раниери, одлична тактичка поставеност... Сума сумарум, заслужена победа. :wink:
Околу последниот дел од постот само се сложувам, ќе видиме на крај кој ќе се радува. Има уште многу да се игра.

? Следно коло незнам со кој играте ама знам дека играте во гости така да кикснувате, и пак ке се одлепимепази на болдираното ако го гледаш![]()

биди среќен ако соберите 11 уличири за да ги пуштите на утакмицаСледно коло незнам со кој играте ама знам дека играте во гости така да кикснувате, и пак ке се одлепиме![]()

Иди лечи се бе , па тоа не е надигрување , тоа е ДЕБИЛЕН судија со глуп критериум ......
Као не свиреше фаул за секое паѓање на Кварезма/Мота/Станкович/Снајдер?
Ипак , честито победа =)