пробај со SpyHunterлуѓе , не можам да пркнам на компјутеров , при самото велгување во виндоус авастот свири , тројанец сум фатил , и одам move to chest , и со delete пробав , ништо , веднаш штом стиснам мув ту чест , пак излегува , и џабе сто пати пробава не можам да го мавнам . цело време ми врти два тројанци , и ги најдов кај се , во C:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\eapp32hst.dll , ама не знам од таму да пробам да ги избришам , да не го заебам цел компјутер ?
Пак ќе кажам SpyHunter му е решението за се а инаку на замунда и кај мене ми ја блокира антивирусот. Не знам шо е работава.Изглеа од Замунда закачив нешто. Сега кога и да го уклучам компјутерот доле десно ми се појавува avast! Mail Scanner [svchost.exe->ip-212-117-170-62.server.lu]. Не ми дава ни да го отворам ни ништо само си стои така.
Не е чудно... Сите торент страни имаат вируси и црви плус пази што симнуваш скенирај го и торентот.Изглеа од Замунда закачив нешто. Сега кога и да го уклучам компјутерот доле десно ми се појавува avast! Mail Scanner [svchost.exe->ip-212-117-170-62.server.lu]. Не ми дава ни да го отворам ни ништо само си стои така.
Го симнав програмот SpyHunter, го инсталирав и стварно е супер, одма наоѓа тројанци итн, само што проблемот е тоа што, откако скенирав и откако ми пронајде инфекцирани фајлови, кога кликам на „Fix Threads“ се појавува нешто за регистрација, одман „canlel“ на тоа но се појавува „To remove items, you must purchase the full version of SpyHunter“.Пак ќе кажам SpyHunter му е решението за се а инаку на замунда и кај мене ми ја блокира антивирусот. Не знам шо е работава.
Или да си ја купиш лиценцата или да го најдеш клучот на google трето немаГо симнав програмот SpyHunter, го инсталирав и стварно е супер, одма наоѓа тројанци итн, само што проблемот е тоа што, откако скенирав и откако ми пронајде инфекцирани фајлови, кога кликам на „Fix Threads“ се појавува нешто за регистрација, одман „canlel“ на тоа но се појавува „To remove items, you must purchase the full version of SpyHunter“.
Како можам да го решам овој проблем ?
Може ли некој да ми помогне во врска со клучот ?Или да си ја купиш лиценцата или да го најдеш клучот на google трето нема
И јас го имам истиот проблем. Но најверојатно не се работи дека е хакнат профилот туку има нешто друго...dali znaete sto moze da bide i kako da se resam od ova..... na facebook non stop mi prai log in, kako da nekoj drug mi se logira celo vreme... smeniv email,smeniv pass i se toa, i pak istoto... na WoW nekoj mi go haknal acc i trista gluposti... pomos ve molam