Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека вирусот се наога тука ама како да го избришам?

C:\WINDOWS\system32\winjpg.jpg
C:\WINDOWS\system32\winxp.exe

Па влези во систем 32 и избриши го shift + delete, а ако неможе пробај во safe mode.

Имам 7 вируси кога искенирав со НОД-от.
Како може да ги избришам?? има ли шанса:toe:ако може помош.

како да го избришам чудово -.-
vxlx90.jpg

ќе стиснам дилит и после нешо се ресетира лап топ-ов и скенира се тоа и после пак се појавува вирусот :/
чаре? :smir:

vxlx90.jpg

ќе стиснам дилит и после нешо се ресетира лап топ-ов и скенира се тоа и после пак се појавува вирусот :/

стави го на игнор и нема да ти се јавува повеќе иначе авастот не го брише овој тројанец

vxlx90.jpg

Скенирај со Spybot Search & Destroy, ако не го најде и исчисти вирусот скенирај со Hitman Pro, а за крај инсталирај си NOD32, и направи фул скен на компјутерот за секој случај. Ако имаш проблеми при наоѓање на NOD-от, пиши на мсн, ќе ти ја пратам инсталацијата.

Имам 7 вируси кога искенирав со НОД-от.
Како може да ги избришам?? има ли шанса:toe:ако може помош.
NOD-от сам ги брише вирусите одкога ке заврши со скенот, побарај таму мора да пишува нешто во стилот: Last scan results: X (deleted). Мене така ми пишуваше. Ако нејќе, ѕирни погоре шо ми пишав на Томи, кој програми да ги инсталираш.

Не можи ке пробам во сафе моде
Читај што им пишав на двајцата погоре, истото и ти направи го.

NOD-от сам ги брише вирусите одкога ке заврши со скенот, побарај таму мора да пишува нешто во стилот: Last scan results: X (deleted). Мене така ми пишуваше. Ако нејќе, ѕирни погоре шо ми пишав на Томи, кој програми да ги инсталираш.

Нод не ги брише сам него сам ги става во карантин

Ама ако подесиш ти иначе софтверски е програмиран во карантин да ги сместува за новата верзија на нод зборам не за твојата ,твојата е многу стара првата верзија на нод е таа ти што ја користиш

значи вака имам проблем со нетот ми се гаси на секои 10 мин а модемот е во ред ми рекоа дека е вирус ама AVG АНТИ-ВИРУСОТ неможе да го лоцира ве молам кажете освен формат дали може да се спаси пц т.е да се најде некако вирусот.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom