Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ц ц ц само вие ме паднавте на ливче...коа видов 3-2 викам ај барем нерешено али нишо...повеќе среќа следната недела да ги сорамните пензионерите :helou:

Он топик:
Вака ко што гледам по утакмициве Италија ке надвладее. Интер ке тепа, Јуве ке тепа, Рома ке тепа...[/quote]

Izgleda imate fobija od Angliski ekipi a

Manchester United-Roma
Liverpool-Inter
Arsenal-Milan

pa prodolzi taka da si gi kazuvas.....Juve ke tepa,Inter ke tepa,Roma ke tepa.......na 10 mart ke velis: Inter zagubi,Roma zagubi,Juve zagubi......ne e provokacija ama postov so si go napisal lici deka go pisuvalo dete od 5 godini ajde :smir::smir::smir:

Он топик:
Вака ко што гледам по утакмициве Италија ке надвладее. Интер ке тепа, Јуве ке тепа, Рома ке тепа...

Izgleda imate fobija od Angliski ekipi a

Manchester United-Roma
Liverpool-Inter
Arsenal-Milan

pa prodolzi taka da si gi kazuvas.....Juve ke tepa,Inter ke tepa,Roma ke tepa.......na 10 mart ke velis: Inter zagubi,Roma zagubi,Juve zagubi......ne e provokacija ama postov so si go napisal lici deka go pisuvalo dete od 5 godini ajde :smir::smir::smir:[/quote]

Друже нејкам да се расправам ама морам ова да го кажам. Ако прошеташ по форумов ке видиш дека многу членови го делат истото мислење со мене за тоа кој ке победи. И што е тука 5 годишно? Мојот тип? Тоа е мое мислење ако ти мислиш погрешно стави си на ливче тоа ти што мислиш и земи си после пари ако погодиш. :smir:

Да те поправам 1 месец нема да игра.
Денес италијанецот ги помина потребните медицински прегледи и резултатите покажаа истегнување на мускулот на десната нога, така што Тоти ќе биде надвор од терените до февруари. Sky Sport Italia тврди дека фудбалерот нема да игра најмалку два месеци и ќе ги пропушти натпреварите против Милан и можеби и против Арсенал во Лигата на шампионите.
Претходните информации на Corriere Dello Sport велеа дека Тоти ќе отсуствува околу еден месец.
Сепак, индикациите укажуваат дека ќе биде отсутен околу 55 дена иако клубот сеуште треба да потврди со дополнителни прегледи оваа недела.

Тука

Денес италијанецот ги помина потребните медицински прегледи и резултатите покажаа истегнување на мускулот на десната нога, така што Тоти ќе биде надвор од терените до февруари. Sky Sport Italia тврди дека фудбалерот нема да игра најмалку два месеци и ќе ги пропушти натпреварите против Милан и можеби и против Арсенал во Лигата на шампионите.
Претходните информации на Corriere Dello Sport велеа дека Тоти ќе отсуствува околу еден месец.
Сепак, индикациите укажуваат дека ќе биде отсутен околу 55 дена иако клубот сеуште треба да потврди со дополнителни прегледи оваа недела.

Тука
Различни вести.
На еуроспорт пишува 1 месец...:toe:

Ова беше последното коло за оваа година.
Со Милан здравје боже до година :)

Тоти во аут 50 дена. Така викаат од таа клиниката :)

Али нема врска, ќе се врати за мечот со Арсенал гарант. Секад преувеличуваат со повредиве. Еве ја гарантирам дека ќе се врати :)

Иначе Фабрегас 4 месеца леле, жал ми е за чоекон, али во наша корист е што нема да игра на двете утакмици.

Иначе, шо изгубивме во неделата, заслужено. Не ни играа, ни ништо. Мислеле на празнициве :)

Од Јануари натака појако.

Абе види. За со Арсенал ке се врати ама се плашам дека нема да биде во таа форма што е сега.
Иначе многу ми е важно да ја тепаме таа со Милан, приватни причини :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom