Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Како нов член на овој форум сакам да ги поздравам сите навивачи и подржувачи на Рома! Се надевам дека ке споделуваме многу успеси и победи на Рома во овој Фан клуб. Поздрав и FORZA ROMA!
Welcome To The Club! :)

Благодарност до сите што ми посакаа Добредојде во клубот.
Еве како за почеток од мене малку од атмосферата што ја прави Curva Sud на натпревар против Lazie:vozbud:.

Едно од моите омилени Questa sera parto subito...

Како нов член на овој форум сакам да ги поздравам сите навивачи и подржувачи на Рома! Се надевам дека ке споделуваме многу успеси и победи на Рома во овој Фан клуб. Поздрав и FORZA ROMA!
Добредојде и од мене...
Ајде сега сме 5 навивачи мислам. јас, ти, русин, пупоне и др аган...:helou:

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!
ВИ ПОСАКУВАМ ЗДРАВЈЕ, СРЕЌА, ЉУБОВ, УСПЕХ И ИСПОЛНУВЊЕ НА СИТЕ ЖЕЛБИ.
НА РОМА ДА И ПОСАКАМЕ ПОУСПЕШНА ГОДИНА И ФИНАЛЕ НА ЛИГА НА ШАМПИОНИТЕ НА ОЛИМПИКО.

Ајде ајде навивачи навалете :)
Па и активирајте ја групата Романисти слабо некако е.

runBABYrun сакам да те прашам изгледа дека само ти си за Рома јас не гледам никој друг...едвај 2 страни е темата...:nesum::nesum:
Малку да се навратиме наназад...

Одкако ја отворив темава пред 2 години, првите 20-30 страни бевме активни само јас и Влатко Русин, да не ги заборавиме и ФромСанВитЛав, Апаш итн...
Но повторно ќе речам првите 30 страни само јас и Влатко...хахахахаха

Сеа сме 7 активни навивачи и посетители на форумов...да се надеваме дека ќе бидеме и 77 некој ден:helou:

малку оф топик....

Еден прекрасен клип: да се споделат емоциите барем малку поблиску до нас.

Извинете ако малку подолго трае меѓутоа вреди :wink:

мислам дека не ни треба подолски ама ако вече е можно засилување нека дојде нас ни треба треба играч од калиброт на освалдо пацини бориељо или погребњак но ајт и подолски е добродојден

20052-18816.jpg

eve nesto od mene

ROMA LA UNICO GRANDE AMORE
imgres

Lupi4.png

so velite vie podolski vo roma ke dojde? spored mene bi bilo dobro
Би било ОК да дојде но мислам дека тоа нема да се случи барем не овој преоден рок, здравје може во Јули, а инаку треба да се бара според мене малку поасален втор голман, барем за мал период додека не им се врати Курчи од позајмица. А инаку се зборува и нешто за замена помеѓу Сисињо со Малуда од Челзи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom