П
Паган-др
Гостин
Welcome To The Club!Како нов член на овој форум сакам да ги поздравам сите навивачи и подржувачи на Рома! Се надевам дека ке споделуваме многу успеси и победи на Рома во овој Фан клуб. Поздрав и FORZA ROMA!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Welcome To The Club!Како нов член на овој форум сакам да ги поздравам сите навивачи и подржувачи на Рома! Се надевам дека ке споделуваме многу успеси и победи на Рома во овој Фан клуб. Поздрав и FORZA ROMA!

Добредојде и од мене...Како нов член на овој форум сакам да ги поздравам сите навивачи и подржувачи на Рома! Се надевам дека ке споделуваме многу успеси и победи на Рома во овој Фан клуб. Поздрав и FORZA ROMA!
Добредојде и од мене...
Ајде сега сме 5 навивачи мислам. јас, ти, русин, пупоне и др аган...:helou:
ne me zaboravajte:helou: ROMA No 1Добредојде и од мене...
Ајде сега сме 5 навивачи мислам. јас, ти, русин, пупоне и др аган...:helou:
ne me zaboravajte:helou: ROMA No 1

Малку да се навратиме наназад...runBABYrun сакам да те прашам изгледа дека само ти си за Рома јас не гледам никој друг...едвај 2 страни е темата...:nesum::nesum:
Би било ОК да дојде но мислам дека тоа нема да се случи барем не овој преоден рок, здравје може во Јули, а инаку треба да се бара според мене малку поасален втор голман, барем за мал период додека не им се врати Курчи од позајмица. А инаку се зборува и нешто за замена помеѓу Сисињо со Малуда од Челзи.so velite vie podolski vo roma ke dojde? spored mene bi bilo dobro