Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдееее Арсенал! Ни се падна топ противник кој игра отворено и брзо, нешто што нас ни одговара.

Очекувам рутински да преминеме во наредната фаза. Не е дека ги потценувам или нешто, ама Арсенал нема искуство едноставно.

Очекувам Менез особено да ги истрти Силвестре и компанија.

Едит: Зоки, кралот ви го нема, како и цела плејада добри играчи што ги имавте тогаш. Сеа сте гола вода :)

Хехе, ке видиме кој ке биде гола вода. Ке ти го цитирам постот после завршувањето на натпреварите.
Без кралот можевме Милан да го тепаме во Милано(и со скоро таа иста екипа, која ти ја нарекуваш дека нема искуство), а зашто да не и Рома! Така да до негде сме и поголеми фаворити во дуелов, мада Рома е исклучилно тешка екипа
.. затоа ништо не се знае, и Челзи беше поголем фаворит во двата дуели па на Стемфорд едвај тепаше, а гости го попи три комада.

ПС. Волкот се враќа дури и на првиот меч хихи!

Ајдееее Арсенал! Ни се падна топ противник кој игра отворено и брзо, нешто што нас ни одговара.

Очекувам рутински да преминеме во наредната фаза. Не е дека ги потценувам или нешто, ама Арсенал нема искуство едноставно.

Очекувам Менез особено да ги истрти Силвестре и компанија.

Едит: Зоки, кралот ви го нема, како и цела плејада добри играчи што ги имавте тогаш. Сеа сте гола вода :)

арсенал нема искуство : ????

силвестре , туре , клиши , бак .... галас ....

кралот ... аде , рвп , насри , цесц , томче , дуду ...

ама не е провокација туку треба малце реално ( твоите ) ако како јас ги нарекувам ќе се малце разочараш , но ќе видеме , ама традицијата на лондонската гордост е на наша страна , молам ксмет :) позЗ

ама не е провокација туку треба малце реално ( твоите ) ако како јас ги нарекувам ќе се малце разочараш , но ќе видеме , ама традицијата на лондонската гордост е на наша страна , молам ксмет :) позЗ

bratce roma go ima KRALOT NA KRALEVITE:helou:

Ајде направи споредба на тие и на овие:
панучи, мексес, касети, акуилани, де роси, перота, бриги, вучинич, тоти, баптиста, менез.
т.е. подобро направи споредба на цел прв тим на Арсенал и на цел прв тим на Рома.

Абе тој друго сака да ти каже али ај толку имаш памет...
Не споредувајте, ке видиме кога ке завршат 2-та меча. После тоа ке прајме муабет :wink:

Абе тој друго сака да ти каже али ај толку имаш памет...
Не споредувајте, ке видиме кога ке завршат 2-та меча. После тоа ке прајме муабет :wink:

Магарето на зајакот му рекло имаш големи уши.:tapp:

Јас добро сватив он што сака да каже ама ти незнаеш да го протумачиш мојот пост. Ај иди отспиј една партија па после дојди и кажи дали јас не сум сватил или ти. :smir:

Он топик:
Вака ко што гледам по утакмициве Италија ке надвладее. Интер ке тепа, Јуве ке тепа, Рома ке тепа...

Јас добро сватив он што сака да каже ама ти незнаеш да го протумачиш мојот пост. Ај иди отспиј една партија па после дојди и кажи дали јас не сум сватил или ти. :smir:

Он топик:
Вака ко што гледам по утакмициве Италија ке надвладее. Интер ке тепа, Јуве ке тепа, Рома ке тепа...
Ох леле, дете за греота...
Еден пиша како Арсенал немал искуство, па му беа наброени играчите, а ти споредуваш со Рома(сосема трета работа), што кажува колку имаш кликер.
Него ај ке биде :wink:
ЕДИТ: Фала што ми кажа кој те помине.

(последен мој оф топик, немораш да ме реплицираш пак)

Он топик:

Епа не знам баш дали ќе тепаат Јуве и Рома.

Ајде денес на гости кај Катанија. Одиме на 9 победа по ред. Не сум сигурен ама веројатно пак ке треба на стрим да се гледа.:nesum:

На мое изненадување ја даваат на Телма.

Крај на прво полувреме :zid::zid:. Рома губи 2-0 :zid:

Ајде денес на гости кај Катанија. Одиме на 9 победа по ред. Не сум сигурен ама веројатно пак ке треба на стрим да се гледа.:nesum:

На мое изненадување ја даваат на Телма.

Крај на прво полувреме :zid::zid:. Рома губи 2-0 :zid:

lele kolku se nerviram po dolgo vreme povtorno poraz

juan,risse,perota,baptista(posebno toj),brigi katastrofa:nesum:

Следно коло:
Катанија - Рома

Според мене по 7-те узастопни победи во сите натпреварувања, кај и да е мора да се киксне веќе. Ќе биде тежок натпревар во Сицилија но се надевам дека нема да пројдеме како што беше против Палермо сезонава. Очекувам да не се опушти Рома доколку прва поведе како што беше сеа против Каљари но исто така се надевам дека веќе никогаш нема да го видам Артур на голот на Рома.

Иако стравувам од ова гостување, навивачки типувам
Катанија 1 - 2 Рома(Тоти и Вучинич стрелци) :helou:

Како што пишав по 8 узастопни победи дојде и поразот. Нагости од Катанија. Многу многу многу слаба игра на Рома, катастрофа. Заслужен пораз.

Следно коло Рома - Милан :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom