Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Леле леле дуел. Сакам да му вратите на манчестер за лани :)

Леле леле дуел. Сакам да му вратите на манчестер за лани :)

Па мора да ги поддржиме колегите од Италијанско првенство:smir:..Најмалку очекувам победа од 1-0 над Манчестер!!Напред римјани во поход...:smir:

Играа веќе два пати.

Многуууу повеќе шанси имаат за скудето, него за ЛШ. Рома ако ги поминат и Манчестер и Барса, ја еве изјавувам јавно, ќе трчам гол по Партизанска. Озбилно го викам ова.
Forza Roma ^^ .

леле овие Рома се луди Пизаро сам си изведе корнер и сите се бунат хаха

Честито НЕЗАСЛУЖЕНА победа, 1 гол од офсајд ама тоа e, после вие пак буните се на судиете.
И само ако не ги стигнете Интер :)

Офсајд?!?!? Ќе прегледам снимка па ќе коментирам.

А сега ...

МИРКОООООО!!!!!!!!!!!!!! :)

Свака част еј, свака част! Следни се Лацио :zlo:

НЕ беше бе офсајд. Не туку кажвајте приказни. Милансе опуштија на крајот и мислеја готова работа е.
Ај честита победа и стигајте го Интер или ние ве стигаме вас :)

Честито ЗАСЛУЖЕНА победа, уште еднаш Милан докажаа дека им требаа бастуни да играат.

МИРКООООО СВЕМИРКООООО!!!:vozbud: Честито нека ви е победава!

честито победа и јас мислам дека беше офсајт ама веке не е ни важно..победивте:toe:
и дај победувате ги сите и стигнете го интер:):):)
подобро вие да го земете скудето отколку интер:)

НЕ беше бе офсајд. Не туку кажвајте приказни. Милансе опуштија на крајот и мислеја готова работа е.
Ај честита победа и стигајте го Интер или ние ве стигаме вас :)

Море вистина е дека имаше офсајд. Перота беше во офсајд вистина, ама дали топката се одби од Аквилани или од играч на Милан, поради лошиот квалитет на снимката не успеав да видам.

Ама како и да е, победата е сосема заслужена!

Море вистина е дека имаше офсајд. Перота беше во офсајд вистина, ама дали топката се одби од Аквилани или од играч на Милан, поради лошиот квалитет на снимката не успеав да видам.

Ама како и да е, победата е сосема заслужена!
Мислев за последниот пас прајте муабет до жили (таму немаше офсајд). А претходно точно перота беше во офсајд ама не ја допре топката (другбеше од рома таму) се врати назад па после ја доби (од кој не вервам и тие на терен да видоја од гужвата).

Мислев за последниот пас прајте муабет до жили (таму немаше офсајд). А претходно точно перота беше во офсајд ама не ја допре топката (другбеше од рома таму) се врати назад па после ја доби (од кој не вервам и тие на терен да видоја од гужвата).

Па и јас исто мислев, затоа ми падна чудно. Инаку, Перота ја допре, еве ја гледам снимката по кузнај кој пат, има офсајд чист според мене. :S

Инаку, како заборавив да коментирам за вториот гол. Де Роси тапа беше цела утакмица, ама како го пронајде Мирко ееејјјјјј, каков пас, свака част на детето.

:zver:

Следни се Лацио, нормално очекувам победа :vozbud:

Аманте не почнувајте со офсајдите пак. 3те бода отидоа за Рим.

Знаев дека ќе победи Рома. Браво, јаки се. Колку само сум ги потценувал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom