Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Абе усб е заебана работа, со StatusQuO разгледуевме slurping, pod-slurping и испадна дека со едно ебано усб можеш за некоја секунда (зависи од брзината на комп. од кој крадеш) да украдеш многу податоци со екстензии кои сам ги избираш пред тоа со само едноставно ставање и вадење на усбто во комп.
Па сеа планирам тестови да крадам така од школо :pos: :pos:

Другари ке го кочат ли PC-во со програмчињава:
AVG Internet Security 8.0.93 Build 1283 и Spyware Doctor with Anti-Virus 6.0.0.386 + crack

AVG Internet Security 8.0.93 Build 1283 и Spyware Doctor with Anti-Virus 6.0.0.386 + crack

Зависи што конфигурација имаш... кажи што конфигурација имаш па ќе видиме што и како...

П.С. Ако мене ме прашуваш не би ти препорачал AVG.

- MB:MSI P45 Neo, FSB1600 OC Jumper, lga775
=>

- VGA:ECS EliteGroup N9800GT 512MB DDR3 256bit Dual CPU 650/1500/1900-Dual
=>

- RAM:Apacer 2GB 800Mhz DDR2 ( 2*1GB )
=>

- HDD: 250GB WD 7200, Serial ATA II, 16MB WesterDigital
=>

- CPU: Intel Core 2Duo E8400 3.08Ghz 6MB L2

Конфигурацијата ти е супер, мислам дека би можел да го ставиш BitDefender Total Security 2009 или некој Kaspersky и да немаш никаков проблем. (сепак изборот околу анти вирус си е твој, ти го имаш клучниот збор :) )

Иначе за прашањето погоре...

Extream напиша:

нема да ти кочи компјутерот (можеби ќе кочи само при стартување на windows-от) . :)

Fala drugar. A za antivirusite koj najveke go forsiras.
Fala

Моментално сум на Linux, иначе според мене или Kaspersky или BitDefender се 2та најдобри анти вируси.

Разгледај ТУКА, имаш споредба на анти вирусите за 2008.

Fala mnogu posle taa rabota za razgleduvanje ili instalacija na nov AntiVirus.

:kafe: :zver: :kafe:

Нема проблем друже, само уште една напомена, пази како ги комбинираш програмите за заштита дека некои не се поднесуваат едни со други :) А доколку ставаш некој "Total Security" ондак нема да ти требаат додатни програми за заштита. Види што нуди анти вирусот кој сакаш да го инсталираш па според тоа види дали би имал потреба од додатни програми за заштита.:smir:

не го слушај овај над мене јас ти препорачувам бит дефендер тотал секјурити, авастот е шит (мене не ми исчисти ништо кога имав вируси)

najdobar antivirus ESET SMART ke si go simnis od oficijalnata strana 30 dena i ne beri gajle ic koga treba ke se updejtuva i taka, kasperskiot ili bitdefenderot treba pazlivost so updejtot, black list key ili tn. bitdefenderot e isto dobar sum go koristel dve godini ama so esetot ne moze da se ramni, sea ho koristam esetot cela godina 24 casa na internet mi se nema deseno kompjuteot da koci od virusi ili tn.​

Брат, еве ти добра сигуроносна комбинација
Kaspersky Internet Security 2009 + Spyware Terminator + Trojan Hunter. А инаку видов дека имаш доста јак ПЦ, така да ова не би претставувало проблем за него :)

Брат, еве ти добра сигуроносна комбинација
Kaspersky Internet Security 2009 + Spyware Terminator + Trojan Hunter. А инаку видов дека имаш доста јак ПЦ, така да ова не би претставувало проблем за него :)

Сигурен си,свесен ли си колку ке му сецка,бтв нема потреба од толку програми,доволно е да стави само KIS 2009,и ке го штити од се :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom