Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
мацо остај ги бе бедници
Грешка си за ова може и бан ќе попијам ама ќе ја кажам вистината Мајкати ме држи уште ама во скут!

И со кој памет кажетеми бе Галијани да дојде во Мадрид? да не сте се смешале нешто да не купува он од кај вас случајно зашто некој директори би отишол кај некој друг и да го моли да му продаде играч еј па уште и играч од калибар на кака ние ќе дојдеме и ќе ви го дадеме!

Стварно сте бедни патетични и малоумни!

Земи хартија, избриши си ја вагината и врати се пак :smir:

И онака ти се смее пола форум до сеа шо се ругаш, не мора дополнително да си ја вложуваш состојбата со влажноста на половиот орган.

Вие да бевте сигурни дека Кака ќе остане (дефакто не сте) немаше да ја водиме оваа дискусија сега, вашата несигурност драги мои ве тера на смешни работи. Али ај, продолжете да се убедувате...
ќе остане бе, зошто да не остане? Што тие Реал толку? :Ѕ

мацо остај ги бе бедници
Грешка си за ова може и бан ќе попијам ама ќе ја кажам вистината Мајкати ме држи уште ама во скут!

И со кој памет кажетеми бе Галијани да дојде во Мадрид? да не сте се смешале нешто да не купува он од кај вас случајно зашто некој директори би отишол кај некој друг и да го моли да му продаде играч еј па уште и играч од калибар на кака ние ќе дојдеме и ќе ви го дадеме!

Стварно сте бедни патетични и малоумни!

Салгадо, Раул и Гути ги мерка моментално. :vozbud:

Некој кладба у аватари/потписи дека Кака останува у Милан ? :)
А може и у бришење јузер само... жал ми е ќе се намалат фановите на Реал на форумов :icon_lol:

Никогаш нема да се намалат напротив ги има се повеќе и повеќе :pos2:

Епа тогаш кажи и на мајкати вечер ќе и купам некоја поквалитетна хартија да и ја затрлам дури црвенило да и фати

Важи баче, убава земи, 100% целулоза, Перфекc - полесно се брише ( и јузер и све ) :icon_lol:

Димче немој да седиш на песок за да не ти влага во вагината. Пет пати ти кажав.

Колку ќе бидеме најаки сеа со Кака лелеле позззз

Мали ти путе имаш? :helou:
за димето ова...:)

Абе вие и вака сте јаки! изгледа на сите на бернабе им се навлажни вагината на кака а богами и на цела барса!

и што се фурате бе кој ви ја има отворено темата ? дечко што навива за Милан?

Абе вие и вака сте јаки! изгледа на сите на бернабе им се навлажни вагината на кака а богами и на цела барса!

и што се фурате бе кој ви ја има отворено темата ? дечко што навива за Милан?

Kaква врска има ова со дискусијава за Кака ? :toe:

Хаха, све боље и боље стануе.

Него кај и да е темава ќе се затвори, ќе треба нова.

Ас и Марка имаат луѓе на состанокот и потврдуваат дека Галијани е таму.

Димче ти се epic fail, мајке ми доста се брукаш.

Те сфаќам, глупичко си, не треба да ти се смееме, ќе се дружиме догодина заедно ќе ги прославуваме головите на Кака во Мадрид.

Хаха, све боље и боље стануе.

Него кај и да е темава ќе се затвори, ќе треба нова.

Ас и Марка имаат луѓе на состанокот и потврдуваат дека Галијани е таму.

Па кога фанови на Милан ја полнат темата, мора да се затвори, нема друго чаре. :toe:

70 MILLONES O 45 MÁS ROBBEN O SNEIJDER

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom