Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Да му е*ам се женско на судијата, шо кој к*р судеше пенал бе!?
Господи боже не ми се верува еј, пред тоа не судеше ФАУЛ над ПЕПЕ а сега пенал за ливерпул ма нека оди у пи*ку матер не го ни гледам натпреварот повеќе судијата го уништи!!!
Двата гола не беа регуларни, инаку Касиљас не спаси требаше 5-0 да губиме!
Ајт наздравје повеќе среќа во наредна прилика да ти е*ам и ЛШ и се...

Го еба цел натпревар да му еб*м глата негова :tapp:

Ве оштети, се виде убаво. Незнам дали судијата е ќор или има некој друг проблем, важно ви наштети. Немаше пенал.

Заслуживме да примиме гол но регуларен!!! Сепак имавме среќа и не примивме гол, но затоа стапи на сцена судијата да му е*ам ненормалниот психопат!!!!

Зарем го заслуживме ова бе!? Два нерегуларни гола ај у ку*ац веќе... не го ни гледам натпреварот барем да изгубевме регуларно!

Не можам да издржам стварно
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Брука жива ја не знам па треба сите играчи да ги пратите во 3 лига да осетат таму како се игра, без срце да се играло срамота

:pos2::pos2::pos2:

Да си ибаш и ЛШ и све... и Спортинг да ни се погодеше, пак ќе и3губевме... ту да ти ебам и малеро.

И судиите да ти ебам

Страничниот судија ви ја еба мамата!
Секогаш судиите биле на страната на Ливерпул,лани Арсенал тоа најмногу го почуствува.Во 3 натпревари по ред,2 недосудени пенали за Арсенал и еден досуден(непостоечки) за Ливерпул.
Шансите речиси ги нема за да продолжите понатаму,но ке видиме....

Абе убаво ви кажа човекот исто ви е и со пенал и без.
Немаат срце играчите, бескичмењаци се, џабе им се милијардите

Говорот на Хуанде почнува со ова.
Што ве научи Капело.

Вртат утакмица, сигурен сум.

Дечки, и со 1-0 немаше да имате шанси и целосна беше доминацијата на Ливерпул, сакам да кажам дека не треба да се вадите на судијата, знам немаше рака ама и вака ви беа минимални шансите.
Затоа без лични навреди, ви ја сваќам фрустрацијата.

Ајде бе момци шо е работава многу слабо ви оди...
Ја ги гледам Јуве - Челси и незнам каква е играта али резултатот не ми се допаѓа баш...
Ае се надевам ќе ви тргне второто полувреме, 3 гола не се недостижни...
Поздрав

Абе убаво ви кажа човекот исто ви е и со пенал и без.
Немаат срце играчите, бескичмењаци се, џабе им се милијардите
Море ти си поголем сељ*к и од него, ај објасни ми како може да исто??? Ај да го одбраневме пеналот ќе беше исто 1-0 но со пеналот е 2-0 и сега едноставно сите шанси паднаа во вода со тој непостоечки пенал!
Сваќаш сега или наместо мозок во главата имаш памук!?
Ај гитла сега знам што ви е намерата еве ги заеба судијава сега ќе провоцирам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom