Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шо реков, мора да им се даде на Хантерот и Марсело од прва минута шанса за да покажат што знаат. Нека му свират повторно после оваа партија денес на Марсело. Реков ќе го биде за крило, само нека продолжи вака да работи. Само жално е што по враќањето на Снајдер и Робен ќе бидат пак тие двајца жртви. Ама покажа Рамос дека знае да прави ротации, па ќе видиме што ќе биде. Ќе имаат сите шанса да се покажат. Одлична партија за сите, не би можел некого да издвојам како најдобар.

бтв, знае некој колку ќе пузираат Снајдер и Робен? Посебно за Робен ме интересира, да играше и тој денеска им дававме уште една седмица сезонаава на Хихон 100%.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ај и од мене нека е честито победата добар натпревар одигравме можеби еден од подобрите годинава Реал нон-стоп ја имаше топката во посед исклучок во последните минути од натпреварот. Браво за Капитенот и Хунти, но и многу пофални зборови за Марсело мислам дека добро се снајде лево крило така нека продолжи. Сеа да ги апнеме и Бетис а Селото нека продолжат со педерски пресврти ке ги видам со наведнати глави на Бернабе. ХАЛА МАДРИД:vozbud:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Конечно Хунтелар,браво :)
Колку победи по ред имате сега ?:helou:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Веќе 8 победи по ред... сега се гледа вистинскиот реал, и нормално беше што избегаа барса на толкава разлика кога имавме над 7 играчи повредено. Е сега да играме со барса да видиме дали така лесно ке не победат. Бај д веј очекувам исто така да играт и против ливерпул, редно е веќе да стигнеме малку повеќе во лига на шампионите. Не ни е интересно веќе да сме се шампиони во шпанија, малку и во европа, па со малку среќа и во светот :wink:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Има има до тогај оште да кикснуват Барса да дојдаме до 2 бода разлика и на Бернабе да ги фате градушка малко да виит какво е:vozbud:
Замисли 2 бода разлика сељаците доаѓаат на Бернабе e тогаш ќе пукат петарди:):)

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Хуанде се налути малку кога го прослави голот Марсело или така мене ми се чинеше:toe:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Замисли 2 бода разлика сељаците доаѓаат на Бернабе e тогаш ќе пукат петарди:):)
хаххахахахаха.. замисли такво нешто еј ? доаѓаат на бернабе со два бода предност ... хахахаа... ако не ги испратиме со поеќе од 5 гола.. стеф да не се викам :P :):):)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ајде нека ви е честито победата, да ви се множат до крајот на сезоната и да ја освоите титулата во Примера:smir:
Бај да веј, драго ми е што и Хунтелар постигна гол
(искрено кажано сакав да дојде во Челси али јбг, бидна работата):)

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom