Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Тие играчи што играле во Уефа куп, и во зимскиот преоден рок одат во клуб што игра во ЛШ,ке може ли да игра?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Милион работи ќе се случат до тогаш. Дај боже да не ни треба друг играч.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Нема да ни треба ...јас многу верувам во Дрентеза крило да го замене Робињо ,Игуаин а и Савиола не е нешо слаб за во напад супер е само шанса да добие треба

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ај ако може да ми кажете за колку дојде Овен во Реал, а за колку го продадоа на Њукасл. Не мора точно до цент, туку отприлика зашто се работи за кладба. :smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
За околу 8 милиони фунти, а продаден за околу 16 милиони фунти.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Тие играчи што играле во Уефа куп, и во зимскиот преоден рок одат во клуб што игра во ЛШ,ке може ли да игра?
mislam deka mozi ali ako go zema posto treba da bide vo klubo malce pa da se registrita .. btw Robinho od moj najomilen team zamina vo mojo omilen team :D ahahaha nice (sorabotka ako ako)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Сигурен си? Сакаш да кажеш дека заработија на него???? Ако е така фак, ја изгубив кладбата.:kesa:
Кога го земаа и Нуњез отиде во Ливерпул, ако тоа ја дига цената, иако тапа играч беше.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Неможе да игра некој во ЛШ ако веќе настапувал во некој од европските купови, не е важно кој бил. Барем јас така мислам. А и Хунтелар штом не го зедоа до сега, нема ни да го земат! Треба да се посветат максимално на Бензема наредно лето, мора да дојде детево кај нас, еден од најдобрите напаѓачи е во моментов!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom