Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Лелелелелелелелееееее!!! Што му напрае Гаго на Диего! АХАХХААХА! Го седна на гс еј! Ако може некој после утакмицава да ја најде финтата нека ја стави овде, мора да се види уште еднаш! АХАХАХА!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Да да, ја го видов тоа, прав Редондо бе шо ви велам ја :)
Малку ми е мака за Марсело ама нема веза, Гаго ќе се позлати.

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
Игор е деген, со право братми гледа утакмици без тон.

A por la SUPER COPA en Bernabeu

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Да да, ја го видов тоа, прав Редондо бе шо ви велам ја :)
Малку ми е мака за Марсело ама нема веза, Гаго ќе се позлати.
Абе мене уште помака ми е што треба да се игра и за 3то место, ајде кој курац нека им го дадат на Бразил и готово, да ни се врати Марсело за со Валенсија :)

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Абе мене уште помака ми е што треба да се игра и за 3то место, ајде кој курац нека им го дадат на Бразил и готово, да ни се врати Марсело за со Валенсија :)
Абе секако е супер да се врати Марсело ама то е можеби и не е најважен за натпреваров треба офанзивен фудбал(макар шо Марсело одлично улетува во офанзива)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Дај да си направиме еден ТОП фан сајт на Реал...доколку може некој да ни помогне.
Значи лутам ја сабајлечки у 6:30 по фан клубов и наидов на една интересна но заборавена идеја на боби. :)

Заинтересирани за вакво нешто има?
Јас сигурно да, баш ми се допаѓа идејава, вести за клубот, шпекулации, прегледи на утакмици, осврти за играчите...
Сигурен сум дека ќе има дечки кои не се членови на форумов а ќе сакаат да помогнат, многу не има бе луѓе, ни треба едно квалитетно фан сајтче.

Anyone?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Значи лутам ја сабајлечки у 6:30 по фан клубов и наидов на една интересна но заборавена идеја на боби. :)

Заинтересирани за вакво нешто има?
Јас сигурно да, баш ми се допаѓа идејава, вести за клубот, шпекулации, прегледи на утакмици, осврти за играчите...
Сигурен сум дека ќе има дечки кои не се членови на форумов а ќе сакаат да помогнат, многу не има бе луѓе, ни треба едно квалитетно фан сајтче.

Anyone?
Не има многу ама треба некој да го дизајнира сајтот и хост да купи.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Треба повеќе работи да се направат, затоа реков ако има некој за да помогне, зошто не се разбирам многу во тие работи.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Најубаво е да си направите блог како Армин што има, тоа нема да ве чини многу а може приближно исто како веб страна да ви биде, тоа мислам дека ви е најдобро решние во моменов

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Да ви даам да го уредувате блогот. И така и во алманах ми го имаат напишано сите го знаат:pos2::pipi:Мене ми е мака последно време да пишам

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ај кој е заинтересиран за порталов одма на МСН :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Абе шупциве од Сител ќе не пренесуваат ли во Недела, сеа им глеам програма, за Недела во 21:00 најавуваат Охридски Трубадури :uvo:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ооо да да, овие 4 дена најавуваа Охридски трубадури, ќе има тоа. Ама прошла недела рече тој дегенот дека ќе има бе, незнам сега што ќе прават...нема да има најверојатно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom