Абе мене уште помака ми е што треба да се игра и за 3то место, ајде кој курац нека им го дадат на Бразил и готово, да ни се врати Марсело за со ВаленсијаДа да, ја го видов тоа, прав Редондо бе шо ви велам ја
Малку ми е мака за Марсело ама нема веза, Гаго ќе се позлати.
Абе секако е супер да се врати Марсело ама то е можеби и не е најважен за натпреваров треба офанзивен фудбал(макар шо Марсело одлично улетува во офанзива)Абе мене уште помака ми е што треба да се игра и за 3то место, ајде кој курац нека им го дадат на Бразил и готово, да ни се врати Марсело за со Валенсија
Значи лутам ја сабајлечки у 6:30 по фан клубов и наидов на една интересна но заборавена идеја на боби.Дај да си направиме еден ТОП фан сајт на Реал...доколку може некој да ни помогне.
Не има многу ама треба некој да го дизајнира сајтот и хост да купи.Значи лутам ја сабајлечки у 6:30 по фан клубов и наидов на една интересна но заборавена идеја на боби.
Заинтересирани за вакво нешто има?
Јас сигурно да, баш ми се допаѓа идејава, вести за клубот, шпекулации, прегледи на утакмици, осврти за играчите...
Сигурен сум дека ќе има дечки кои не се членови на форумов а ќе сакаат да помогнат, многу не има бе луѓе, ни треба едно квалитетно фан сајтче.
Anyone?