Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Случајно да не го знае некој составот за утре,ако го знае нека го напише и на РЕАЛ и на Барса.

Верувам ни Шустер не го знае, не па ние

Преку ..... ако не ја даваат, секако не планирам да го слушам тој идиотот. Пушти ХРТ 2 и ич да не те боли...

Добро де, ние у Скопје неаме ХРТ 2, така да се и сител врши работа. BTW за сите шо се на CableTel, има приклучок за 150 ден. со кој има ХРТ 2, HBO, extreme sports something i 24h порка :)

Добро де, ние у Скопје неаме ХРТ 2, така да се и сител врши работа. BTW за сите шо се на CableTel, има приклучок за 150 ден. со кој има ХРТ 2, HBO, extreme sports something i 24h порка :)
Море сеа ли кажуваш, ц цц :)
А треба нешо да ми достават или само да им платам и ке ми ги пуштат?

Јас имам од CableTel бе, пред 1 недела ми уклучија:
Супер Спорт 1, Супер Спорт 2, ХРТ 2, ОБН, ХБО, Премиере, РТЛ и сл. ама не платив ништо +. Ама финтава е што до сега беше само CableTel во Тетово, и немаше конкуренција, па правеа што сакаа. А сега има уште една и мораа да уклучат :)

Јас имам од CableTel бе, пред 1 недела ми уклучија:
Супер Спорт 1, Супер Спорт 2, ХРТ 2, ОБН, ХБО, Премиере, РТЛ и сл. ама не платив ништо +. Ама финтава е што до сега беше само CableTel во Тетово, и немаше конкуренција, па правеа што сакаа. А сега има уште една и мораа да уклучат :)
Само да не ги прекинат, дека едно време ги пуштија и ги прекинаја па моравме да гледаме на нашиве (А1,Сител и Телма) :S

Лелее, песната ја пастирав од еден друг форум.. мора да ја видите..

Orelski krilja kak da si metnam, i vo cetvrt finale jas da si letnam da vidam Schalke Moskva da vidam da vidam pari radost da vidam, i vo toa osmina finale pak da zaginam. cetiri sezoni so istite pesni, ama ni malku ne bea lesni. Ah pust da e, pust da e toj den koga otidov, i vo zdrepkata Roma ja vidov. koga go vidov Cicinho i Vucinic go vidov, Ah pusta neka e taa liga na sampioni pusta neka e taa liga na sampioni koga vo nea nie sme samo LAMPIONI. Orelski krilja jas si metnav, i vo Madrid si letnav. Na TV ke gledame liga na sampioni, i ke jademe bonboni. Arsenal,BARCELONA, Manchester United,Chelsea, Roma i Liverpool se se toa nekoi lika, koi ke gi gledame samo na slika... i sega cel koga vo nasi sega cel svet nas ni se smee, no i protiv nas pee. ajde sega braka slozni, da si priznaeme deka sme grozni, i da naucime nesto od barca i roma zosto ovaka veke ne biva ......

море ќе биде за некоа сезона ќе влезат и они барем во четврт финале

Лелее, песната ја пастирав од еден друг форум.. мора да ја видите..

Orelski krilja kak da si metnam, i vo cetvrt finale jas da si letnam da vidam Schalke Moskva da vidam da vidam pari radost da vidam, i vo toa osmina finale pak da zaginam. cetiri sezoni so istite pesni, ama ni malku ne bea lesni. Ah pust da e, pust da e toj den koga otidov, i vo zdrepkata Roma ja vidov. koga go vidov Cicinho i Vucinic go vidov, Ah pusta neka e taa liga na sampioni pusta neka e taa liga na sampioni koga vo nea nie sme samo LAMPIONI. Orelski krilja jas si metnav, i vo Madrid si letnav. Na TV ke gledame liga na sampioni, i ke jademe bonboni. Arsenal,BARCELONA, Manchester United,Chelsea, Roma i Liverpool se se toa nekoi lika, koi ke gi gledame samo na slika... i sega cel koga vo nasi sega cel svet nas ni se smee, no i protiv nas pee. ajde sega braka slozni, da si priznaeme deka sme grozni, i da naucime nesto od barca i roma zosto ovaka veke ne biva ......

Песнава е закон, само последниве редови не чинат, поготово ова со Барса, зошто на нив им одржавме лекција за фудбал :)

А песната како да поминам групи во ЛШ од А.Феругсон 2005/2006.

Ние барем шампиони ако не ваму таму ако не таму ваму.И сеуште доминантни во европа со 9 титули и никако недостижни 31 во Шпанија повеќе од било која друга.

Ние си свиркаме вие пејте.

утре ќе имало голема фешта, а и ла Порта Му ветил на Калдерон дека неговите фудбалери ќе им честитаат за освоената титула, во знак на спортскиот дух.
Инаку Барса ќе игра без Ето, Деко, Милито, Иниеста.

Утре ќе биде јако! :vozbud:

утре ќе имало голема фешта, а и ла Порта Му ветил на Калдерон дека неговите фудбалери ќе им честитаат за освоената титула, во знак на спортскиот дух.
Инаку Барса ќе игра без Ето, Деко, Милито, Иниеста...

...Роналдињо, Туре, Олегуер. :)

Па мораат да честитаат, шо има да му ветува. Сакам Ето да биде во публика и еден зум со камера добро би ми дошол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom