- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 849
- Поени од реакции
- 40
Случајно да не го знае некој составот за утре,ако го знае нека го напише и на РЕАЛ и на Барса.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Преку ..... ако не ја даваат, секако не планирам да го слушам тој идиотот. Пушти ХРТ 2 и ич да не те боли...
Море сеа ли кажуваш, ц ццДобро де, ние у Скопје неаме ХРТ 2, така да се и сител врши работа. BTW за сите шо се на CableTel, има приклучок за 150 ден. со кој има ХРТ 2, HBO, extreme sports something i 24h порка![]()
Добро де, ние у Скопје неаме ХРТ 2, така да се и сител врши работа. BTW за сите шо се на CableTel, има приклучок за 150 ден. со кој има ХРТ 2, HBO, extreme sports something i 24h порка![]()
Само да не ги прекинат, дека едно време ги пуштија и ги прекинаја па моравме да гледаме на нашиве (А1,Сител и Телма) :SЈас имам од CableTel бе, пред 1 недела ми уклучија:
Супер Спорт 1, Супер Спорт 2, ХРТ 2, ОБН, ХБО, Премиере, РТЛ и сл. ама не платив ништо +. Ама финтава е што до сега беше само CableTel во Тетово, и немаше конкуренција, па правеа што сакаа. А сега има уште една и мораа да уклучат![]()
Лелее, песната ја пастирав од еден друг форум.. мора да ја видите..
Orelski krilja kak da si metnam, i vo cetvrt finale jas da si letnam da vidam Schalke Moskva da vidam da vidam pari radost da vidam, i vo toa osmina finale pak da zaginam. cetiri sezoni so istite pesni, ama ni malku ne bea lesni. Ah pust da e, pust da e toj den koga otidov, i vo zdrepkata Roma ja vidov. koga go vidov Cicinho i Vucinic go vidov, Ah pusta neka e taa liga na sampioni pusta neka e taa liga na sampioni koga vo nea nie sme samo LAMPIONI. Orelski krilja jas si metnav, i vo Madrid si letnav. Na TV ke gledame liga na sampioni, i ke jademe bonboni. Arsenal,BARCELONA, Manchester United,Chelsea, Roma i Liverpool se se toa nekoi lika, koi ke gi gledame samo na slika... i sega cel koga vo nasi sega cel svet nas ni se smee, no i protiv nas pee. ajde sega braka slozni, da si priznaeme deka sme grozni, i da naucime nesto od barca i roma zosto ovaka veke ne biva ......
утре ќе имало голема фешта, а и ла Порта Му ветил на Калдерон дека неговите фудбалери ќе им честитаат за освоената титула, во знак на спортскиот дух.
Инаку Барса ќе игра без Ето, Деко, Милито, Иниеста...