Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе луѓе ако не ја даваат на сител реал-барса да не ја даваат на ера.

Не се иста личност!!
1. Арсенал_14 гледам дека незнае многу да пишува литературно (ака на струмички), додека Вамос_Реал пишува литературно!
2. Арсенал_14 од кога е зачленет пишува на латиница (100 пати му имам кажано да пишува на кирилица), додека Вамос_Реал пишува на кирилица!!
По тоа јас ги разликувам :)
да да а и овој Вамос_Реал е зачленет пред 2-3 месеци не е од вчера или некни

Реал - Барса 100% на Сител ќе ја има во 21:50!

МИ ГО РАЗУБАВИ ДЕНОТ.:helou::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je:

Абе сакал 2-0 да напише и забораил. Простено е.

Одлична вест за Хајнце. Да не сме толку тнки во одбрана

luge da ne preteruvame so ovie postovite deka barsa ke tepa deka real ke tepa........ne se znae luge bidejki i dvata tima ke igraat so vtor tim

Цццц, ти му викаш дека Хајнце ќе игра, он треска глупости...

Абе луѓе ако не ја даваат на сител реал-барса да не ја даваат на ера.

Преку ..... ако не ја даваат, секако не планирам да го слушам тој идиотот. Пушти ХРТ 2 и ич да не те боли...:):)

luge da ne preteruvame so ovie postovite deka barsa ke tepa deka real ke tepa........ne se znae luge bidejki i dvata tima ke igraat so vtor tim

Зошто да играат со втор тим бре? Што има врска ако е решена титулата, се работи за гордоста...сепак Реал и Барса се најголемите ривали.

А ова со Хајнце баш ме израдува, ќе го нема Канаваро фала му на бога...а тука е Марсело (најомилениот после Савиола и Робињо) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom