Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Абе има некои најави од МТ да не ќе пуштале интернет ТВ сеа со ребрендирањето нели Т-Home ќе се викаат па може ќе изненадат некоја интересна понуда... иако мене тоа уште сеа ми личи на булшит ама ај ќе му даеме шанса.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Кај нас во Струмица, ке му се јаваш на операторот, КабелНет, и ке кажаш која програма, што сакаш, и они ке ти наместат.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај ај, забегавме од темава. РЕАЛ МАДРИД! Само тоа, друго ЈОК :):):)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Барса најверојатно ќе го купи Лам за другата сезона, што остава можност Алвес да дојде во Реал. Не верувам Челзи да се вмеша пошо го земаа Белети и Иванович. Дани Алвес, Хунтелар, Гранеро и Де Ла Ред и доста е за во лето.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Што им се исплаќа за Алвес да го земат 30 милиони ке го земат лам за 8 милиони а Алвес е подобар ДА игра одбрана среде ред и напад во севилја тоа да ама..кој нема да даде 30 милиони не го зима од Севилја.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не ти го разбрав постов, употребувај запирки

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Даниел Алвес...неверувам дека некој од него видел дефанзивна игра, цело време е напред. Тоа го гледа и Дунга, затоа прв состав во Бразил игра Маикон.

Барселона кога сакаше да го купи, од Севиља бараа 40+милиони евра.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.042
Поени од реакции
1.028
Даниел Алвес...неверувам дека некој од него видел дефанзивна игра, цело време е напред. Тоа го гледа и Дунга, затоа прв состав во Бразил игра Маикон.

Prasaj go Robinho , esenoska , Sevilla - Real Madrid 2 -0.
Toj neka ti kaze za defanzivnata igra na Dani Alves.
Ne mozese kopackite od nego da si gi vrze :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Даниел Алвес игра добро и во одбрана и во напад. Еден од ретките во Бразил, за разлика од Сисињо.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе каков Алвес, не ни треба. Централен да си земе Реал најдобро, Рамос игра многу подобро како десен бек отколку централен. Еден добар централен да се земе и готово. Не ни треба Алвес, не да не е добар ама не ни треба.

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Абе каков Алвес, не ни треба. Централен да си земе Реал најдобро, Рамос игра многу подобро како десен бек отколку централен. Еден добар централен да се земе и готово. Не ни треба Алвес, не да не е добар ама не ни треба.
kanavaro,metzelder,pepe toa se se dobri igraci a moze da se dodadi i hajnce ne vi treba centralen samo moze eden od sredina ali i tamu ste dobri

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тоа зависи од Шустер, како го гледа Рамос во иднина. Централен или десен бек

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
kanavaro,metzelder,pepe toa se se dobri igraci a moze da se dodadi i hajnce ne vi treba centralen samo moze eden od sredina ali i tamu ste dobri
Со оглед на тоа дека Канаваро наредна сезона ќе си замине, (а збориме за наредна сезона) ни треба и тоа како еден добар млад дефанзивец.

Тоа зависи од Шустер, како го гледа Рамос во иднина. Централен или десен бек
Што е до мене не би го ставил веќе Рамос централен, освен по потреба (не дека не е добар но многу повеќе ми се свиѓа кога игра десен бек). Многу е експлозивен, има дриблинги се што е потребно за десен бек. Само за џабе да фрлат толку пари за Алвес. Млад централен бек и ќе биде добро.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Мислам дека си грешка, добро би ни дошол како замена за Рамос, мислам ако дојде до недај Боже нешто повреди и сл. Кој друг моментално може да го замени Рамос. Салгадо ли, реално веќе е стар и не е оној што беше, и поспор е. или пак Торес, може да се случи да одигра некоја добра утакмица, ама потоа 2 ќе ја утне работата. Ама Алвес не е играч кои би греел клупа, тој сака да фура напред и напред во кариерата тоа се виде и лани.

Меѓутоа тоа да оставиме на страна, најпотрено ни е млад дефанзивец.

А да и читам дека Реал е заинтерсиран за Есиен, баш би бил задоволен тој да дојде во Реал, многу ми се допаѓа како игра.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Еј баш така размислувам, да можам кои фудбалери би ги отстранил од тимот а кои би ги донел:
Еве кои би ги отпуштил:
1.Салгадо
2.Балбоа
3.Диара
4.Баптиста

На позајмица:
1.М.Торес
2.Солдадо
3.Савиола

А кои би ги довел:
1.Дани Алвес
2. Добар одбрамбен, во моментов ама на никој не ми текнува (шо може да се вклопи) Мексес од Рома ама 28 год. е ама е под ???
3.Есиен
4.Диего
5.Хунтелар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom